Δύο ζώδια θα πάρουν ένα άλλο, όχι όμως και το σωστό μονοπάτι, σήμερα, 18/09

 Πολύ πιθανό να αλλάξουν στάση ή νοοτροπία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φέρει και θετικά αποτελέσματα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα πάρουν ένα άλλο, όχι όμως και το σωστό μονοπάτι, σήμερα, 18/09

Τετάρτη 18/9/2024

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στους Ιχθύς και ταυτόχρονα την τελευταία μερική Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, που αν μη τι άλλο, θα φέρει αρκετές εξελίξεις και γεγονότα, που θα μας εκπλήξουν ή θα μας μπερδέψουν αρκετά, με αποτέλεσμα να πάρουμε ένα διαφορετικό μονοπάτι, όχι όμως απαραίτητα και σωστό, καθώς από τη μια έχουμε τη Σελήνη να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και από την άλλη σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Γι' αυτό είναι προτιμότερο να αφουγκραστούμε τα όσα συμβαίνουν κι ύστερα να βγάλουμε συμπεράσματα ή να προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες ή αποφάσεις.

Οι δύο που σαφώς θα τα έχουν κάπως χαμένα, από αυτά που θα αποκαλυφθούν και πολύ πιθανό να αλλάξουν στάση ή νοοτροπία, απέναντι στην προσωπική ή ερωτική τους ζωή και τις σχέσεις ή τους συνεργάτες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φέρει και θετικά αποτελέσματα ή θα έχουν την πραγματική εικόνα, είναι οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, καθώς όλα αυτά συμβαίνουν στον άξονα 1ου και 7ου ηλιακού τους οίκου.

Δεν αποκλείεται να βγει υπερένταση, να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, ακόμα και να παρεξηγηθούν ή παρεξηγήσουν διάφορα που θα φέρουν και τη διακοπή ή την οριστική ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved