Ζώδια Σήμερα 21/09: Άλλο τι νομίζεις, άλλο τι ισχύει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/09: Άλλο τι νομίζεις, άλλο τι ισχύει

Σάββατο, 21/09/2024

Πολύ πιθανό να χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, σήμερα, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπερδεύοντάς μας και σπέρνοντας αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Αρκετοί θα φανούν κατώτεροι των περιστάσεων, οι ψευδαισθήσεις, οι εξαπατήσεις, οι λανθασμένες εκτιμήσεις και οι απογοητεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι παγίδες, τα ψέματα και οι δικαιολογίες μπορεί να φανερωθούν και να κληθούμε σε… απολογία!

Παράλληλα, έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στους Διδύμους, που ναι μεν μπορεί να λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις, να αστειευτούμε, να κάνουμε το κέφι μας, δεν είναι όμως η κατάλληλη μέρα για να μιλήσουμε για δουλειές γιατί θα πέσει πολύ μπλα-μπλα κι ενδεχομένως παραπληροφόρηση, ενώ τα περισσότερα που θα ειπωθούν θα τα πάρει ο αέρας, αφού μόνο λίγα θα ισχύουν και τα υπόλοιπα θα είναι υπερβολές, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Καλό θα ήταν, λοιπόν, γενικά σήμερα να κρατήσουμε μικρό καλάθι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, το νου σας! Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται ή νομίζετε εσείς, από την εικόνα που σας πλασάρει, γι’ αυτό μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί θα διαψευστείτε οικτρά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, η απογοήτευση είναι κοντά, καθώς θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, μην παρασύρεστε από το υπεραισιόδοξο κλίμα και μοιράζετε απλόχερα υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε κι όχι μόνο αυτό αλλά θα κατηγορηθείτε ως ανεύθυνοι και επιπόλαιοι!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, μη χάνετε τον έλεγχο γιατί τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας. Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη, αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών που θα γεμίσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved