Ζώδια Σήμερα 22/09: Σχέδια, μεθοδικότητα και στρατηγική

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/09

Κυριακή, 22/09/2024

Λίγο πριν φύγει ο Ήλιος από την Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπου τα σχέδια, η μεθοδικότητα και η στρατηγική κρίνεται απαραίτητη για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Κρατάμε τα ηνία, καθοδηγούμε τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση, για να μπει το νερό στα αυλάκι, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα και όπλα για να επικρατήσουμε, κρίνουμε και αποφασίζουμε ύστερα μετά από μελέτη, έρευνα, οξυδέρκεια και παρατηρητικότητα. Αν παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας, η επιτυχία είναι βέβαιη.

Νωρίς το απόγευμα, ο Ήλιος περνά στον Ζυγό φέρνοντας την Φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η μέρα ισοφαρίζει σε διάρκεια τη νύχτα, αλλά με τη δεύτερη να αρχίζει σταδιακά να γίνεται μεγαλύτερη. Οι σχέσεις μας είναι το κύριο ζητούμενο της περιόδου και εκεί καλούμαστε να καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας, βάζοντας στην άκρη το Εγώ μας για χάρη του Εμείς και βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο για να μειωθούν οι εντάσεις και οι διχογνωμίες και να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία. Ένα βήμα πίσω, ίσως μας φέρει τελικά πιο κοντά στην ευτυχία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι της τελευταίας μέρας, ακούστε το ένστικτό σας και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ό,τι όπλο έχετε στη διάθεσή σας για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Η τύχη πάει χέρι-χέρι με το καλά οργανωμένο σχέδιο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί της τελευταίας μέρας, αν θέλετε να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, αλλά κυρίως να τα διατηρήσετε, πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις συνήθως δεν πραγματοποιούνται!

Ζυγοί, παίρνετε τα πάνω σας, νιώθετε πρωταγωνιστές με τους προβολείς στραμμένους πάνω σας και δικαίως. Ήρθε η σειρά σας για να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, οπότε εκμεταλλευτείτε το, για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, την εμφάνιση και τις σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το βλέμμα σας στρέφεται στις σχέσεις σας, επαγγελματικές, οικογενειακές ή ερωτικές και εκεί καλείστε να ρίξετε το βάρος σας, ώστε επαναφέρετε τις ισορροπίες και να μην μείνει κανείς (ούτε κι εσείς) παραπονούμενος. Ευκαιρία είναι να λύσετε και παρεξηγήσεις ή ζητήματα που κρατάνε καιρό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά και οικονομικά είναι η καλύτερη περίοδος για σας, έτσι ώστε να ανακάμψετε. Κυκλοφορήστε περισσότερο και δε θα χάσετε. Μια επανασύνδεση ή επαφή με πρώην είναι μάλλον πιθανή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved