Δύο ζώδια θα έχουν εναλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά τους, σήμερα, 22/09

Ίσως βγάλουν μια παραξενιά ή γίνουν πιο ασυμβίβαστα

Κυριακή 22/9/2024

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα. Ωστόσο, το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το απόγευμα,θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Από την άλλη, η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γι' αυτό, όχι μόνο δεν πρέπει να την αγνοήσουμε, αλλά να την ακολουθήσουμε, να δούμε πού θα μας βγάλει. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, λίγο πριν φύγει από το συγκεκριμένο ζώδιο, θα μας βοηθήσει στο να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να πάρουμε τα ηνία των καταστάσεων και να καταφέρουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει, χωρίς να κάνουμε... εκπτώσεις ή συμβιβασμούς.

Οι δύο που θα έχουν τα κάτω και τα πάνω τους σήμερα και ίσως βγάλουν μια παραξενιά ή γίνουν πιο ασυμβίβαστα είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 1ου-7ου τους. Όσον αφορά στις σχέσεις τους, συντοφικές ή συνεργατικές, θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, μάλλον εξ αιτίας των απαιτήσεών τους και του πείσματος που θα βγάλουν, χωρίς προφανή λόγο.

Όλα αυτά βέβαια θα συμβούν μέχρι αργά το μεσημέρι. Από εκεί και μετά το κλίμα θα είναι τελείως διαφορετικό και θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved