Δύο ζώδια θα μπλεχτούν σε άσκοπες συζητήσεις και παρεξηγήσεις, σήμερα, 24/09

Παράπονα, δυσαρέσκειες, κριτική ή απογοήτευση και αίσθηση εξαπάτησης επίσης είναι πιθανά

Τρίτη 24/9/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι αργά το απόγευμα στους Διδύμους, όμως τα πράγματα, το πρωί, μόνο χαλαρά και ήρεμα δε θα είναι, καθώς το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη στιγμή ίσως δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε με την αίσθηση ότι κακώς μιλήσαμε. Με το δεύτερο τετράγωνο, αυτό της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το μεσημέρι, δεν αποκλείεται άλλο να ξεκινήσουμε να κάνουμε, άλλο να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και τελικά όλα να μείνουν στη μέση. Συναισθηματικά, θα είμαστε εύπιστοι, έως και αφελείς και ευσυγκίνητοι, κάτι που μας βάζει αυτόματα στη θέση του θύματος.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν ή να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα ή τα χαοτικά που μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις τους ή τα επαγγελματικά τους, είναι οι Τοξότες και οι Ιχθύες, που πραγματικά, από μια κουβέντα, κινδυνεύουν να μπλεχτούν σε διαφωνίες και πολλά λόγια ή ό,τι πουν να διαστρεβλώνεται, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 7ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Παράπονα, δυσαρέσκειες, κριτική ή απογοήτευση και αίσθηση εξαπάτησης επίσης είναι πιθανά, για πράγματα που έγιναν πρόσφατα, οπότε λογικό είναι να αναρωτηθούν, αν πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους ή να μη δώσουν παραπάνω σημασία, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν τη μέρα τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved