Δύο ζώδια θα βρεθούν υπόλογα και όλο το φταίξιμο θα πέσει πάνω τους, σήμερα, 25/09

Λογικό είναι να εκνευριστούν και να έχουν ξεσπάσματα

Τετάρτη 25/9/2024

Η Σελήνη, που χθες πέρασε στον Καρκίνο, βάζει σαν προτεραιότητά μας τη συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας. Η ανάγκη να βγούμε, να επικοινωνήσουμε, να εκφράσουμε σκέψεις και συναισθήματα, αλλά και να συζητήσουμε και να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους θα είναι πιο μεγάλη. Νωρίς το απόγευμα, θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, οπότε οι ρυθμοί μας θα αυξηθούν, η ταχύτητά μας το ίδιο, ενώ θα είμαστε αρκετά δραστήριοι, ανυπόμονοι και δε θα βρίσκουμε ηρεμία. Επιπλέον, θα βγουν απωθημένα, παράπονα, γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Θα μπουν κάποια όρια και θα υπάρξει πνεύμα αυτοσυγκράτησης το βραδάκι με το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς που είναι πολύ πιθανό να μας σπρώξει στο να μαζευτούμε, αποφεύγοντας κάθε είδους σπατάλη ενέργειας και πόρων. Μάλιστα, όχι μόνο θα μας στρέψει προς τη λογική, αλλά θα τιθασεύσει και τα αισθήματά μας.

Αυτοί που σήμερα θα έχουν έντονα ξεσπάσματα και είτε θα στραφούν κατά δικαίων και αδίκων είτε θα βρεθούν κατηγορούμενοι, χωρίς να φταίνε και θα εκνευριστούν είναι οι Αιγόκεροι και οι Κριοί, που επηρεάζονται στις σχέσεις τους, συντροφικές, ερωτικές, συνεργασίας και οικογενειακές, όπου λογικό είναι να υπάρξουν τσακωμοί και διαμάχες, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη χτυπά στον 7ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, βέβαια, πολλά θα βγουν στη φόρα και δεν θα μείνει κρυφό το οτιδήποτε, οπότε είναι και πιο εύκολο να λυθούν, αν υπάρχει καλή θέληση και επικρατήσει η ψυχραιμία και η διάθεση να ξεπεραστούν θέματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved