Ζώδια Σήμερα 29/09: Κυριακή για... αγγαρείες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/09

Κυριακή, 29/09/2024

Η Σελήνη, φτάνοντας στο τέλος της πορείας της στον Λέοντα, θα συγκρουστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, όπου εκεί θα ανάψουν τα αίματα και οι προκλήσεις, οι αντιδράσεις ή οι αντιστάσεις θα είναι απανωτές και έντονες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός και τσακωμός. Επιπλέον, θα υπάρξουν αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε για ασήμαντη αφορμή, να βγάλουμε προκλητικότητα ή να εκτεθούμε και να χαλάσουμε τις θετικές εντυπώσεις.

Σιγά-σιγά όμως, με το πέρασμά της στην Παρθένο αργά το μεσημέρι, θα αρχίζουμε να ξαναμαζευόμαστε και να καταπιανόμαστε με διάφορες δουλειές και αγγαρείες. Η προνοητικότητα και η λιτότητα θα επικρατήσουν, το τι είναι χρήσιμο και αναγκαίο θα προέχει, ενώ η παρατηρητικότητα και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια θα είναι χαρακτηριστική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν και εκεί που είστε «κάτω», θα σηκωθείτε ξαφνικά και όποιον πάρει η μπάλα. Κινδυνεύετε να γίνετε άδικοι ή προσβλητικοί και να μαλώσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η μέρα δεν είναι ιδανική για να ρισκάρετε ή να τολμήσετε το οτιδήποτε καινούργιο, αλλά για να διατηρήσετε ό,τι έχετε και κυρίως να προσέξετε να μην χάσετε. Μην προκαλείτε την τύχη σας ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά.

Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, μοιράζεστε τη μέρα και την προσοχή, με τη λιτή, αλλά ουσιαστική παρουσία σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες σας σε προσωπικό επίπεδο και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να επιλύσετε θέματα που αφορούν στο οικείο ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και σταματήστε να κάνετε συνεχώς υποδείξεις και κριτική. Έχετε κι εσείς ένα μερίδιο ευθύνης...

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, με σύστημα και οργάνωση πολλά μπορείτε να πετύχετε. Ωστόσο, αποφύγετε την υπερανάλυση, κυρίως για αισθηματικά θέματα, χωρίς όμως να φτάσετε στο άλλο άκρο, αυτό του... πετάγματος στα σύννεφα.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved