Ζώδια Σήμερα 30/09: Στόχευση, συνέπεια και σωστή επικοινωνία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 30/09: Στόχευση, συνέπεια και σωστή επικοινωνία

Δευτέρα, 30/09/2024

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μελέτη, η οργάνωση και η συνέπεια είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό. Ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια μας προσπάθεια.

Λίγο αργότερα, έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Ζυγό, που μας κάνει πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα και να επικοινωνήσουμε με άνεση τις ιδέες μας. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια από αυτές, ακόμα και αν είναι πρωτότυπη ή ασυνήθιστη. Πάντως, γεγονός είναι ότι θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ' ό,τι συνήθως και φυσικά θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, αναλάβετε δράση και προσπαθήστε να κατευθύνετε τα νήματα, χωρίς περιττές ενέργειες και πάντα με βάση τη λογική σας. Ό,τι έχετε ως στόχο θα το καταφέρετε.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, τι σας αρέσει και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες και τις υποχρεώσεις σας…

Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved