Ζώδια Σήμερα 01/10: Δεν είναι μόνο το τι χρειάζεσαι αλλά και το τι θέλεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/10: Δεν είναι μόνο το τι χρειάζεσαι αλλά και το τι θέλεις

Τρίτη, 01/10/2024

Καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο, με τη Σελήνη στην Παρθένο, που θα προσπαθήσει να μας οργανώσει, μιας και είναι αρχή του μήνα και να κάνουμε τα πλάνα μας. Βέβαια, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, αργά το απόγευμα, θα ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδια ή αλλάζοντας το πρόγραμμά μας, όμως θα μας βγει τελικά σε καλό, οπότε δε χρειάζεται να εκνευριζόμαστε. Εκεί που θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί είναι το βράδυ, με την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γιατί θα μας αποπροσανατολίσει και θα μας δημιουργήσει διλήμματα και αμφιβολίες. Εκτός αυτού, θα είμαστε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, τη φαντασία και πραγματικότητα, την επί μέρους και την συνολική εικόνα, αυτού που βλέπουμε μπρος στα μάτια μας και αυτού που διαισθανόμαστε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι επιθυμείτε. Αν δεν έχετε καταλήξει κάπου συγκεκριμένα, καλύτερα να κάτσετε στα αβγά σας, παρά να μετανιώνετε μετά για τη λάθος επιλογή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μη βιάζεστε να περάσετε σε αλλαγές, αν πρώτα δεν συνυπολογίσετε και το προσωπικό σας όφελος σε κάθε οικονομική σας κίνηση. Μην κλείνετε τα μάτια, γιατί, εξ αιτίας των συναισθημάτων σας, αλλοιώνετε την κρίση σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved