Δύο ζώδια θα πλασάρουν τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού τους σήμερα, 27/09

Θα έχουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά

Παρασκευή 27/9/2024

Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα βρίσκεται στον Λέοντα, δίνοντας μας αυτοπεποίθηση και σιγουριά και δημιουργώντας μας τη διάθεση να κάνουμε πράγματα για να ξεχωρίσουμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Σε αυτό βοηθά και το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό, αφού εκτός του ότι θα είμαστε εξωστρεφείς και αισιόδοξοι, θα "κυκλοφορήσουμε", ενδεχομένως να κανονίσουμε και μια βραδινή έξοδο και θα έχουμε πιο αλέγρα διάθεση. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, μπορεί να μας βγάλει άλλωστε και μια τεμπελιά, ως προς το να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, που μιας και είναι Παρασκευή, εύκολα θα τα αναβάλουμε... για Δευτέρα..

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τα κέφια τους σήμερα και θα είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι οι Λέοντες και οι Ζυγοί, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 1ο και 11ο οίκο τους αντίστοιχα. Ενδεχομένως να βρεθούν με γνωστούς και φίλους, να πλασάρουν τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού τους, θα κάνουν καινούργιες γνωριμίες, αλλά πάνω από όλα και θα γοητεύσουν τον περίγυρό τους.

Γι' αυτό, καλό είναι να κυκλοφορήσουν, να το διασκεδάσουν, να πάνε μια βόλτα και γενικά να απολαύσουν την μέρα τους κι όχι να κλειστούν στο σπίτι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved