Δύο ζώδια θα σταματήσουν να φαντασιώνονται σήμερα, 01/10

Ίσως και λόγω καλής προαίρεσης να μην ήθελαν να δουν το πραγματικό πρόσωπο κάποιων

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα σταματήσουν να φαντασιώνονται σήμερα, 01/10

Τρίτη 1/10/2024

Καλό μήνα!

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο, όλη μέρα, θα είμαστε συγκρατημένοι, οργανωμένοι και προνοητικοί, έτσι ώστε να φέρουμε σε πέρας όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας. Το απόγευμα, με το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, πιο δημιουργικό, ακόμα και ασυνήθιστο. Ενδεχομένως να βρούμε μια εναλλακτική ή να αλλάξουμε τακτική και μεθόδους για να καταφέρουμε κάποιο σχέδιό μας, το βράδυ όμως, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς , θα δημιουργήσει ασάφεια, αρκετές επιφυλάξεις, ενδοιασμούς και ερωτηματικά που θα μας φρενάρουν, ενώ η μη ξεκάθαρη στάση κάποιων απέναντί μας θα μας γεμίσει αμφιβολίες.

Οι δύο που θα είναι δύσπιστοι και ενδεχομένως να μπει μέσα τους ο σπόρος της αμφιβολίας όσον αφορά σε κινήσεις ή στις σχέσεις τους και να νιώσουν ότι έχουν πλανηθεί ή εξαπατηθεί είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και ο 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ίσως και λόγω καλής προαίρεσης να μην ήθελαν να δουν το πραγματικό πρόσωπο κάποιων και ξαφνικά θα σταματήσουν να φαντασιώνονται.

Από την άλλη, είναι και αναγκαίο το να αντιλαμβάνονται τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις κι όχι ως "ιδανικά" και να μην τρέφουν μεγάλες προσδοκίες για κανέναν και για τίποτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved