Δύο ζώδια θα βάλουν στην άκρη τα θέλω τους σήμερα, 30/09

Μπορεί, επίσης, να είναι μίζερα, με ή χωρίς λόγο και να τα πιάσει μια απαισιοδοξία

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα βάλουν στην άκρη τα θέλω τους σήμερα, 30/09

Δευτέρα 30/9/2024

Αποχαιρετούμε τον Σεπτέμβριο με τη Σελήνη στην Παρθένο και μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι το πρόγραμμά μας θα κυλήσει ομαλά και θα κάνουμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Από το απόγευμα και μετά όμως, εξ αιτίας της αντίθεσής της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα μας πιάσει μια δυσφορία, αφού θα στραφούμε σε ό,τι πρέπει κι όχι σε ό,τι πραγματικά επιθυμούμε. Οι αναγκαιότητες και οι υποχρεώσεις που θα ανακύψουν θα μας κάνουν να χάσουμε κάθε καλή διάθεση ενώ μπορεί να είμαστε μίζεροι, με ή χωρίς λόγο και να μας πιάσει μια απαισιοδοξία.

Οι δύο που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία σήμερα, ίσως εξ αιτίας του άγχους τους ή των αναποδιών που μπορεί να "σκάσουν" και θα νιώσουν το βάρος των ευθυνών τους είναι οι Παρθένοι κι οι Ιχθύς, καθώς η Σελήνη χτυπά τον άξονα 1ου και 7ου ηλιακού τους οίκου αντίστοιχα.

Εκτός του ό,τι θα είναι συναισθηματικά πεσμένοι, ίσως νιώσουν ότι πρέπει να κάνουν υπομονή, να βάλουν στην άκρη τα θέλω τους για χάρη των σημαντικών ανθρώπων της ζωή τους και να ανταποκριθούν όσο καλύτερα μπορούν στις απαιτήσεις των καιρών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved