Δύο ζώδια θα είναι πιο χαλαρά και κεφάτα σήμερα, 08/10

Το μόνο που θα τους απασχολήσει είναι πώς θα περάσουν καλύτερα και θα διασκεδάσουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι πιο χαλαρά και κεφάτα σήμερα, 08/10

Τρίτη 8/10/2024

Με τη Σελήνη στον Τοξότη να κάνει εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό, αφού εκτός του ότι θα είμαστε εξωστρεφείς και αισιόδοξοι, θα "κυκλοφορήσουμε", ενδεχομένως να κανονίσουμε και μια έξοδο και θα έχουμε πιο αλέγρα διάθεση. Το κέφι αναμένεται να απογειωθεί το βράδυ, τόσο με το εξάγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό, όσο και περισσότερο με την αντίθεσή της με τον Δία στους Διδύμους, που όχι μόνο θα μας κάνει να ξεχάσουμε πίκρες, καημούς και βάσανα, αλλά και σημαντικές υποχρεώσεις ή το ότι η αυριανή είναι καθημερινή και να ξενυχτήσουμε, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξυπνήσουμε την επόμενη.

Οι δύο που θα τραβήξουν τα βλέμματα, θα έχουν μια μέρα γεμάτη από ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χαλαρή και χωρίς σκοτούρες είναι οι Τοξότες και οι Ζυγοί, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 3ος οίκος τους αντίστοιχα. Το μόνο που θα τους απασχολήσει είναι πώς θα περάσουν καλύτερα και θα διασκεδάσουν.

Το φλερτ κι ο έρωτας επίσης συγκαταλέγονται στο μενού της ημέρας, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι εκεί όμορφα περιστατικά και αρκετές γνωριμίες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved