Ζώδια Σήμερα 03/10: Παροδικές εντάσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/10: Παροδικές εντάσεις

Πέμπτη, 03/10/2024

Και η σημερινή μέρα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα τετραγωνιστεί με τον Άρη στον Καρκίνο, που θα μας κινητοποιήσει και βέβαια θα μας αναστατώσει. Το πρωί, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Το βράδυ, ωστόσο, με το τρίγωνό της με τον Δία στους Διδύμους, όλα αυτά θα ξεχαστούν. θα υπάρχει αρκετό κέφι και αισιοδοξία, αλλά και ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις. Από την άλλη, θα φροντίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα, θα αισθανόμαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι, ενώ δεν αποκλείεται να εκφράσουμε ό,τι έχουμε στην καρδιά μας αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, ενώ θα ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, ό,τι μας χαλάει τη διάθεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Καρκίνοι, Κριοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, πιθανό να γίνετε μύλος στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να γίνει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Τράβα ο ένας από δω το σχοινί, τράβα ο άλλος, λογικό είναι να ξεφύγει η κατάσταση.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Ζυγοί και Δίδυμοι, γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Διατηρήστε το κέφι και τον ενθουσιασμό σας και κάτι καλό θα γίνει

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δεν είναι για να τρελαίνεστε ή να αγχώνεστε. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία και να καλοπεράσετε και να βρείτε τον έρωτα. Μην κάνετε όμως περιττά έξοδα και φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved