Ζώδια Σήμερα 06/10: Καβγάς για ψύλλου πήδημα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 06/10: Καβγάς για ψύλλου πήδημα

Κυριακή, 06/10/2024

Σήμερα, ο Ερμής στον Ζυγό τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Καρκίνο, δημιουργώντας τεταμένη ατμόσφαιρα και διάχυτο εκνευρισμό. Μια κουβέντα ή παρατήρηση, μπορεί να καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση και μάλωμα. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η ευερεθιστότητα ή η ευθιξία μας επίσης, οπότε η ένταση, τα ξεσπάσματα και οι καβγάδες περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, ακόμα και για ζητήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρετε παραμάζωμα, όποιον σας πει κουβέντα ή σας εναντιωθεί σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να γίνει η δουλειά ή το σπίτι σας πεδίο μάχης.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, νεύρα πολλά θα έχετε, με φίλους, πρώην και νυν αλλά και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, προσοχή στα λόγια αλλά και τις κινήσεις σας! Δε θέλει και πολύ να κόψετε επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σας ή να χτυπήσετε! Πιθανή είναι και μια βλάβη εξοπλισμού ή μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved