Ζώδια Σήμερα 08/10: Έρωτες, πάθη και ευκαιρίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/10

Πέμπτη, 08/10/2024

Δύο όψεις έχει η σημερινή μέρα, που η κάθε μια από την πλευρά της μπορεί να ικανοποιήσει και να... εξιτάρει αρκετούς από μας. Αφ’ ενός, έχουμε την Αφροδίτη στον Σκορπιό να τριγωνίζεται με τον Άρη στον Καρκίνο, φτιάχνοντας ένα κλίμα αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουμε ή να χτυπηθούμε από τα βέλη ενός νέου συναρπαστικού έρωτα. Θα «ξυπνήσουν» πάθη, θα υπάρξει διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος το «κάστρο να πέσει». Κι εσείς που είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Αφ’ ετέρου, έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, που φέρνει ευχάριστα νέα, επιτυχημένες προσπάθειες και θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ιδέες, λύσεις και ευκαιρίες από το πουθενά, να μας γίνουν συμφέρουσες προτάσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, αλλά και να διανθιστεί η καθημερινότητά μας με τυχερά περιστατικά ή συναντήσεις και να περάσουμε στιγμές χαλαρές και ξένοιαστες, όπου θα εκφραστούμε ελεύθερα και θα μιλήσουμε απεριόριστα. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για αγορές, κυρίως εξοπλισμού αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, ελκύετε και έλκεστε, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, οπότε καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην προσωπική σας ζωή, τώρα που ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Ταύροι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση.

Ζυγοί και Δίδυμοι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, έχετε τα κέφια σας σήμερα. Βλέπετε κιόλας πόσο δημοφιλείς είστε και πόση πέραση έχετε, οπότε πώς να μη χαρείτε παραπάνω; Ό,τι κι αν επιχειρήσετε, η τύχη θα είναι το πλευρό σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ξεχάστε άγχη και σκοτούρες. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, βγείτε, κυκλοφορήστε, γιατί όλο και κάποια καινούργια γνωριμία θα κάνετε. Κυνηγήστε την τύχη σας και θα την πιάσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved