Δύο ζώδια θα ξεκολλήσουν από τα παλιά σήμερα, 11/10

Θα γίνουν πιο αυθόρμητα ή θα βγουν από την ζώνη άνεσής τους

Παρασκευή 11/10/2024

Τελευταια μέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα, ωστόσο, από το πρωί θα υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα, λόγω του τετραγώνου της με τον Ερμή στον Ζυγό, ενώ η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα δε θα λείψουν. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα φέρει μια αναμπουμπούλα, ίσως όμως καταφέρει να μας πάει παρακάτω και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τί έγινε... Θα αφήσουμε τα «πρέπει» στην άκρη, θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και θα ξεκολλήσουμε από τα παλιά. Αργότερα, θα πέσουν οι τόνοι και θα χαλαρώσουμε, καθώς θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η σύνοδός της όμως με τονΠλούτωνα θα μας δημιουργήσει ένα συναισθηματικό μάγκωμα, που θα διαρκέσει αρκετά. Δε θα θέλουμε να μοιραστούμε το τι νιώθουμε, θα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι, ενώ αρνητικές σκέψεις και βιώματα θα μας κατακλύσουν.

Οι δύο που θα είναι πιο δυναμικοί, θα κάνουν αυτό που έχουν στο νου τους, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν είναι οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι, που η τάση τους για ανανέωση, για να ξεκολλήσουν, να διαφοροποιηθούν ή να αλλάξουν για λίγο μυαλά θα είναι μεγαλύτερη, καθώς το τρίγωνο γίνεται στον 1ο και 9ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, θα τους κάνει καλό το να βάλουν κανόνες και καθήκοντα στην άκρη και να γίνουν λίγο πιο αυθόρμητοι ή να βγουν από την ζώνη άνεσής τους, αφού έτσι κι αλλιώς, γνωρίζουν τα όριά τους και δεν τα ξεπερνούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved