Δύο ζώδια θα καταλήξουν «φαγωμένα» σήμερα, 13/10

Μπορεί να δεχτούν ξαφνική επίθεση από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους

Κυριακή 13/10/2024

Τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, θα είμαστε όσα πάνε κι όσα έρθουν, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης στον Υδροχόο με τον Ήλιο στον Ζυγό, αρχικά και έπειτα με τον Δία στους Διδύμους δε θα μας χαλάσει την καρδιά. Θα αισθανθούμε όμορφα, θα προσελκύσουμε το ενδιαφέρον, θα ακούσουμε κολακευτικά σχόλια για τη συμπεριφορά ή τη στάση μας, θα χαλαρώσουμε, θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και γοητευτικοί και θα έχουμε και τις τυχερές στιγμές μας. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, το μεσημέρι, μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο ασυγκράτητοι και εξωστρεφείς. Σίγουρα όμως δε θα μας αφήσει να μιζεριάσουμε ή να καταπιαστούμε με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας. Ανάποδα όλα θα έρθουν αργότερα με το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, που εκτός από αναστάτωση συναισθηματική, θα προκαλέσει εντάσεις για ασήμαντο λόγο, αντιπαραθέσεις και ενδεχομένως αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ή ιδιοτροπίες.

Οι δύο που θα ξεκινήσουν υπέροχα τη μέρα και με θετική ενέργεια και θα καταλήξουν "φαγωμένοι", χωρίς να το περιμένουν, εξ αιτίας των ξαφνικών "επιθέσεων" που μπορεί να δεχτούν από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους, είναι οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, καθώς προσβάλλεται ο 7ος και 10ος οίκο τους, αντίστοιχα.

Το να παραμείνουν ψύχραιμοι και υπομονετικοί θα είναι δύσκολο, αφού, εκτός του ότι θα χάσουν την ηρεμία και το κέφι τους, θα προσπαθήσουν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους από τα αδικαιολόγητα πυρά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved