Ζώδια Σήμερα 10/10: Μην φανερώνεις τις αδυναμίες σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/10

Πέμπτη, 10/10/2024

Με τη Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον Αιγόκερω, η μέρα κάθε άλλο παρά ανάλαφρη θα είναι, αφού θα είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας. Είναι πιθανό να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή δουλειές, οπότε δε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε ή να ξεσκάσουμε. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βγάλουμε αυστηρότητα ή ψυχρότητα απέναντι σε συμπεριφορές που δε θεωρούμε σωστές ή να μας πιάσει μοναχικότητα, εξ αιτίας και του εξαγώνου της με τον Κρόνο. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό θα μας δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να νιώσουμε ανασφάλεια για τους γύρω μας και το κατά πόσο μας καταλαβαίνουν ή φόβο ότι μπορεί να μας εκμεταλλευτούν, αν αντιληφθούν τις αδυναμίες μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, εσείς οδηγείτε την κούρσα σήμερα. Γοητεύετε τα πλήθη με την προσωπικότητά σας, δείχνετε τις ικανότητές σας και παίρνετε εκτίμηση. Αν βγάζατε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δε θα σας έπιανε κανείς.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του β’ δεκαημέρου, σας απασχολούν πολύ όσα συμβαίνουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σας ή ότι σας υποτιμούν αλλά μάλλον είναι δική σας αντίληψη και δεν ισχύει.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας, οικονομικές και ερωτικές γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

H φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved