Ζώδια Σήμερα 13/10: Τα μυαλά σου θα γεμίσουν ιδέες και έμμονες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/10: Τα μυαλά σου θα γεμίσουν ιδέες και έμμονες
Athlete man with a lot of internal force Bigstock

Κυριακή, 13/10/2024

Λίγο πριν περάσει στον Σκορπιό, ο Ερμής από τον Ζυγό θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια διασκεδαστική Κυριακή, καθώς θα πληροφορηθούμε για συκοφαντίες ή πλεκτάνες, θα γίνουν ανακαλύψεις κι αποκαλύψεις, ίσως λάβουμε δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να μην αφορούν σε μας, αλλά σε άτομα που γνωρίζουμε, ενώ μυστικά και στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα μας αλλάξουν τελείως την εικόνα για πρόσωπα και πράγματα. Και εμείς όμως θα είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και θα βασανίζουν το μυαλό μας αρνητικές σκέψεις. Πάντως, καλού-κακού, ας είμαστε υποψιασμένοι, ας διασταυρώσουμε το κάθε τι που θα μάθουμε, καθώς αφέλεια και καλή προαίρεση δε θα μας βγουν σε καλό.

Ο Ερμής, το βράδυ, μπαίνει στον Σκορπιό και ταυτόχρονα μας κάνει πιο δύσπιστους, καχύποπτους, οξυδερκείς και διερευνητικούς. Τίποτα δε θα μας ξεφεύγει και μόνιμα θα ψάχνουμε να διαπιστώσουμε πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινά το ψέμα. Θα επιμείνουμε, θα πιέζουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτα δε θα είναι αυθόρμητο ή στην τύχη, αλλά προσεκτικά μελετημένο, από το τι θα κάνουμε και θα πούμε, μέχρι τις αποφάσεις που θα πάρουμε, οι οποίες θα είναι τελεσίδικες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, μια πίκρα μπορεί να τη λάβετε σήμερα και να πέσετε ψυχολογικά από αυτά που θα μάθετε και αφορούν είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Πλέον όμως είναι μονόδρομος οι οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, θα μάθετε μια αλήθεια που θα είναι αρκετά σκληρή, ίσως όμως σας «σώσει», παρά τη στενοχώρια που θα σας δημιουργήσει, αφού πλέον θα ξέρετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σας.

Σκορπιοί, το ένστικτό σας οξύνεται, το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς, σκέφτεστε όλα τα ενδεχόμενα, τα μέσα και τις συνθήκες, προκειμένου να φτάσετε στον απώτερο στόχο σας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, είτε από είτε προς την πλευρά σας υπάρχει μια καχυποψία ή ισχυρογνωμοσύνη που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ψάξτε το λίγο, μην τυχόν και πέφτετε έξω.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, επιστρατεύστε το ένστικτό σας, προσπαθήστε να «νιώσετε» κι όχι τόσο να σκεφτείτε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν οικονομικό ή ερωτικό σας στόχο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved