Ζώδια Σήμερα 14/10: Τις ευκαιρίες πρέπει να τις διεκδικήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/10: Τις ευκαιρίες πρέπει να τις διεκδικήσεις

Δευτέρα, 14/10/2024

Με αντιφάσεις και μεταπτώσεις ξεκινά η εβδομάδα, καθώς έχουμε δύο όψεις που το μόνο κοινό τους είναι ότι σε θέλουν πιο ξαμολημένο/η και σίγουρα όχι συγκρατημένο/η. Από τη μια λοιπόν, η τύχη θα είναι στο πλευρό μας με το τρίγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους, που παραπέμπει σε μια Δευτέρα άκρως διασκεδαστική, γεμάτη αισιοδοξία, κέφι, αλλά και αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Κάποιοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τα εύσημα, να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους, ερωτικούς ή επαγγελματικούς, ενώ ένα άνοιγμά τους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανά κέρδη, αύξηση εσόδων ή να μας δοθεί η δυνατότητα να βρούμε τρόπους για να βγάλουμε επιπλέον χρήματα.

Ωστόσο, μόνο αν τα διεκδικήσεις θα γίνουν τα παραπάνω, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Άρη στον Καρκίνο μας βάζει σε θέση μάχης και εξαντλεί την υπομονή και την ανοχή μας. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η γλώσσα θα τσακίζει κόκκαλα, ενώ δεν αποκλείεται το συναίσθημα να είναι το κουμπί που θα πατηθεί για διάφορους εκβιασμούς. Επιπλέον, είναι πιθανά έντονα ξεσπάσματα και διαξιφισμοί, όπως επίσης και η εκτόξευση προσβολών ή κατηγοριών που θα πυροδοτήσουν το ήδη τεταμένο κλίμα, οπότε μια σπίθα αρκεί για να βγει στην επιφάνεια όλος ο καταπιεσμένος μας θυμός και να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Καρκίνοι, Κριοί και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου παίρνετε φόρα και είστε έτοιμοι να τα βάλετε με όλους και να τους δείξετε πόσα απίδια χωράει ο σάκος και να διεκδικήσετε όσα πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί με τα ξερά να κάψετε και τα χλωρά και να προκαλέσετε την οριστική ρήξη στις σχέσεις σας.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, αν επιμείνετε και πιέσετε, τότε θα πάρετε αυτά που ζητάτε. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε τα οικονομικά ή να ερωτικά σας θα έχετε, αρκεί να τις διακρίνετε και να έχετε τον έλεγχο, γιατί αν παρασυρθείτε, τότε κινδυνεύετε με ήττα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου η τύχη σας χτυπά την πόρτα, παρουσιάζοντάς σας ανοίγματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, όμως όσο πιο συγκροτημένοι είστε και δεν παρασυρθείτε από το «θετικό κλίμα», τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε. Ενδεχομένως βέβαια και να δυσαρεστήσετε κάποιους, που θα φροντίσουν να σας την πουν και άσχημα!

H φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved