Ζώδια Σήμερα 19/10: Αλλαγή μεθόδου και τρόπου προσέγγισης

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/10

Σάββατο, 19/10/2024

Μέχρι αργά το βράδυ, θα παραμείνει η Σελήνη στον Ταύρο, που δε θα μείνει καθόλου ήσυχη, λόγω των πολλών της όψεων, από το μεσημέρι και μετά. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μεγαλώνει την ανάγκη αυτονόμησης κι απελευθέρωσης από συνήθειες και καταστάσεις ωθεί σε αλλαγή στην πάγια στάση μας, φέρνει όμως και μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ αγανάκτησης, ανασφάλειας ή ανικανοποίητου. Τα πνεύματα θα ηρεμήσουν με το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ θα γίνουμε και πιο χαλαροί και με διάθεση να δώσουμε «άφεση αμαρτιών» και να μην ασχοληθούμε παραπάνω με πρόσωπα και καταστάσεις. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Ταύρο, θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που αυξάνει τη διαίσθησή μας, μας κάνει πιο μεθοδικούς, μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς, γι’ αυτό και θα μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα μόνο με τα πολύ δικά μας άτομα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας ίσως βοηθήσει και στην εσωτερική σας ανανέωση, ενώ δεν αποκλείεται και να κάνετε μια κίνηση στρατηγικής σημασίας, ώστε να πετύχετε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, όσο στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος, επιμένοντας να περάσει το δικό σας, τόσο θα δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε ότι έτσι κάνετε και την άλλη πλευρά να πεισμώνει περισσότερο. Θέλει τρόπο να καταφέρετε το δικό σας, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, ερωτικά ή οικονομικά, να μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω, αν δε το αποκτήσετε. Αν έχετε μέθοδο και δεν χάσετε τον προσανατολισμό σας, θα τα καταφέρετε περίφημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved