Ζώδια Σήμερα 22/10: Σκέψου καλά τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 22/10: Σκέψου καλά τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις

Τρίτη, 22/10/2024

Σήμερα έχουμε δύο όψεις που θα επηρεάσουν αρκετούς από εμάς. Από τη μια, έχουμε το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μας ωθεί να κρατήσουμε σφιχτά τα λουριά, να γίνουμε πιο προσγειωμένοι, εκλογικευμένοι, συγκεντρωμένοι στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, λιγομίλητοι και προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας. Από την άλλη, θα οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, θα προνοήσουμε για τυχόν ανάγκες, θα λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όλα θα περάσουν από το μυαλό μας και τίποτα δε θα αφήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε τα υπέρ, τα κατά και τις τυχόν επιπτώσεις.

Από την άλλη, ο Ήλιος, πριν φύγει από τον Ζυγό, κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στέλνοντάς μας ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα: Να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας. Το να κρύβουμε τα προβλήματα δεν εξυπηρετεί κανέναν και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα διαιωνίζουμε ή να τα μεγεθύνουμε, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τις συνέπειες, που είναι πιο μεγάλες από αυτές που θα είχαμε, αν τα είχαμε ξεφορτωθεί. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή ταν ή επί τας». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν σήμερα. Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις!

Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, άλλα ήταν τα πλάνα σας για σήμερα, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές ή οι υποχρεώσεις σας, μάλλον θα σας κρατήσουν στο σπίτι, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved