Ζώδια Σήμερα 25/10: Αχ αυτό το ινάτι σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/10: Αχ αυτό το ινάτι σου

Παρασκευή, 25/10/2024

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Λέοντα θα μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα μας δημιουργεί την εντύπωση ότι αν θέλουμε, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο αέρας του νικητή, η υπερηφάνεια, η τόλμη μας, το φλογερό ταπεραμέντο, αλλά και η ξεχωριστή παρουσία μας θα μας κάνουν ι να τραβήξουμε την προσοχή. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να αναμετρηθεί μαζί μας, αν έχουμε σιγουριά και πιστεύουμε στον εαυτό μας και τις ικανότητές του.

Το βραδάκι, ωστόσο, με το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιρρήσεις. Μάλιστα μπορεί και να πούμε διάφορα πάνω στα νεύρα μας που αργότερα να μετανιώσουμε, αλλά η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη μας θα μας τυφλώσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες του β’ δεκαημέρου, αχ αυτό το ινάτι σας! Πόντο δεν κάνετε πίσω και επιμένετε στο δικό σας. Έτσι όμως δε θα αποφύγετε τις εντάσεις στο σπίτι, στη σχέση ή τη δουλειά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για επίδειξη ισχύος ή απλά για να «χορτάσετε» το εγώ σας!

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved