Ζώδια Σήμερα 27/10: Τύψεις και άγχος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/10

sad young woman with tear-stained face and smudgy makeup from crying
Bigstock

Κυριακή, 27/10/2024

Με την Σελήνη στην Παρθένο από χθες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο οργανωμένοι, να κάνουμε τα πλάνα μας και να βγάλουμε το πρόγραμμα της ημέρας κι όσα θέλουμε να κάνουμε σήμερα. Ωστόσο, το τετράγωνό της, το απόγευμα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα μας κάνει λίγο «τεμπέληδες», αφού δεν έχουμε καμία διάθεση να καταπιαστούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό και χρονοβόρο και σίγουρα όχι με τα της δουλειάς. Αντίθετα, θα θέλουμε να χαλαρώσουμε, να περάσουμε ωραία, κάτι που το βράδυ θα μας γεμίσει τύψεις και άγχος, εξ αιτίας της αντίθεσής της με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τα βάλουμε με τον εαυτό μας ή τους άλλους που παρασυρθήκαμε ή μας παρέσυραν και δεν φροντίσαμε για κάποια σημαντικά πράγματα ή να «στραβώσει» κάτι και να στενοχωρηθούμε, οπότε θα χαλάσει και το κλίμα όλης της ημέρας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, από μόνοι σας θα κάνετε τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας, καθώς δεν έχετε καμία όρεξη να χαλάσετε τις καρδιές σας για ασήμαντες αιτίες, τελικά όμως δε θα αποφύγετε τις «κακοτοπιές» και στο τέλος μπορεί να κατηγορηθείτε κιόλας, αν ξεχάσατε ή δεν φροντίσατε για κάτι.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, μια επιπολαιότητα, μια χαλαρότητα υπάρχει, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας, προσέξτε όμως μην «ξεφύγετε» από τα όριά σας γιατί θα ξαναμαζευτείτε και μάλιστα άτσαλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved