Ζώδια Σήμερα 28/10: Ελιγμοί και περιορισμοί

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/10

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 28/10: Ελιγμοί και περιορισμοί
Beautiful woman in frustrated depression sitting on the stairs in scary abandoned building. Concept of unemployed sadness depressed and human problems in dark tone. Bigstock

Δευτέρα, 28/10/2024

Χρόνια πολλά

Κατά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου γίνονται δύο όψεις που επιβάλλουν την προσοχή μας. Από τη μια, έχουμε το τρίγωνο του Άρη στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα μας δείξει τη σημασία των εννοιών «αμυντική θωράκιση» και «ελιγμός», αφού οι «κατά μέτωπο επιθέσεις» δεν έχουν τύχη, παρά μόνο οι πλάγιες. Εύκολα, όμως, μπορούμε να ξεγλιστρήσουμε, αν στριμωχτούμε, να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες, ακόμα και αν μας υποτιμήσουν.

Από την άλλη, έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που εκτός του ότι θα μας χαλάσει τη διάθεση, μας δημιουργεί ενοχές, ανασφάλειες και μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης εξ αιτίας μιας υποχρέωσης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, κινηθείτε ευέλικτα. Αφήστε τους «αντιπάλους» σας να σας υποτιμούν, όσο εσείς στήνετε τις παγίδες σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, αναβάλλετε για αύριο δράσεις και αποφάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε μια τρύπα στο νερό! Επιπλέον, μην επιχειρήσετε να πείτε ψέματα, γιατί θα ξεσκεπαστείτε πολύ γρήγορα

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, ερωτικά και οικονομικά, κάντε τις κινήσεις σας αθόρυβα και χωρίς να δίνετε στόχο. Θυμηθείτε ότι, μέρες σαν κι αυτήν, οι τελευταίοι έρχονται πρώτοι...

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, θα πάρετε μια στενοχώρια κι ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να στρώσουν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved