Δύο ζώδια θα επιμείνουν να γίνουν τα πράγματα όπως αυτά θέλουν σήμερα, 19/10

Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν άθελά τους και δυσαρέσκειες ή παρεξηγήσεις

Σάββατο 19/10/2024

Η Σελήνη και σήμερα θα είναι στον Ταύρο. Αργά το μεσημέρι το εξάγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο θα μας κάνει ακόμα πιο εξωστρεφείς, διεκδικητικούς, ριψοκίνδυνους και δραστήριους, ενώ είναι πιθανό το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας να έχουμε συναντήσεις, συζητήσεις και διάφορα που θα θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Το απόγευμα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και μυαλά και να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτη.

Τα δύο ζώδια που θα είναι φορτσάτα σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν άθελά τους και δυσαρέσκειες ή παρεξηγήσεις στον κοινωνικό ή φιλικό τους κύκλο, εξ αιτίας της κυκλοθυμίας ή της επιμονής τους να γίνουν τα πράγματα όπως αυτά θέλουν είναι οι Ταύροι και οι Καρκίνοι, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον 1ο και 11ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Γνωριμίες, έξοδοι και φλερτ ενδεχομένως να μπουστάρουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή τους, ενώ είναι πιθανό κι ένα νέο ειδύλλιο, με γρήγορη εξέλιξη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved