Δύο ζώδια θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω σήμερα, 23/10

Δε θα αρκεστούν στα ψίχουλα

Τετάρτη 23/10/2024

Τελευταία μέρα που η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο, βάζοντας σαν προτεραιότητά μας τη συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας και τον ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας άτομα και την φροντίδα του περιβάλλοντός μας και του σπιτιού μας. Μόνο αργά το βράδυ θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, οπότε δεν αποκλείεται να βγουν κάποια απωθημένα, παράπονα, γκρίνιες και δυσαρέσκειες, οπότε καλό θα ήταν να τα βάλουμε όλα κάτω και να τα ξεδιαλύνουμε.

Αυτοί που σήμερα κάποια στιγμή θα χάσουν την υπομονή τους και θα ανοίξουν θέματα είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, που επηρεάζονται στις σχέσεις τους, συντροφικές, ερωτικές, συνεργασίας και οικογενειακές, όπου λογικό είναι να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και να μην αρκεστούν στα ψίχουλα, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη χτυπά στον 1ο και 5ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, βέβαια, τα πάντα θα βγουν στη φόρα και δεν θα μείνει κρυφό το οτιδήποτε, οπότε είναι και πιο εύκολο να λυθούν, αν υπάρχει καλή θέληση και επικρατήσει η ψυχραιμία και η διάθεση να ξεπεραστούν θέματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved