Δύο ζώδια θα χάσουν τη μπάλα, σήμερα, 14/03

Θα τους πιάσει δυσφορία και θα έχουν έναν εσωτερικό διχασμό

Παρασκευή 14/03/2025

Σήμερα, έχουμε την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του 2025 που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος στην Παρθένο, που μας θέλει να είμαστε συγκρατημένοι, οργανωμένοι και προνοητικοί, έτσι ώστε να φέρουμε σε πέρας όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας. Ωστόσο, από τη μια με την αντίθεσή της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα μας πιάσει μια δυσφορία, αφού θα στραφούμε σε ό,τι πρέπει κι όχι σε ό,τι πραγματικά επιθυμούμε. Οι αναγκαιότητες και οι υποχρεώσεις που θα ανακύψουν θα μας κάνουν να χάσουμε κάθε καλή διάθεση, ενώ μπορεί να είμαστε μίζεροι, με ή χωρίς λόγο και να μας πιάσει μια απαισιοδοξία. Από την άλλη, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας δημιουργεί μια διάθεση να μας πάει παρακάτω και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τί έγινε "χθες", να αφήσουμε τα «πρέπει» στην άκρη, να ξεκολλήσουμε από τα παλιά ή να κόψουμε συνήθειες και καταστάσεις που είναι... ανθυγιεινές για μας.

Οι δύο που θα βγάλουν έντονη δυναμική, θα καταφέρουν να γίνει το δικό τους και να δε θα κάνουν το χατίρι κανενός είναι οι Παρθένοι και οι Ταύροι, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα. Θα δείξουν αποφασιστικότητα, επιμονή και τάσεις αυτονόμησης, περνώντας τις απόψεις τους, χωρίς να κάνουν καμία υποχώρηση και επιμένοντας στις πάγιες θέσεις τους.

Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά τους, που σήμερα, με την άνεση που θα έχουν, θα πλασάρουν το ερωτικό και γοητευτικό τους πρόσωπο και θα χτυπήσουν κατευθείαν στην καρδιά του αντικείμενου του πόθου τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved