Ποια ζώδια μπορεί να τσακωθούν σήμερα, 13/04;
Από λόγια ή συμπεριφορές, δε θα συγκρατηθούν και μάλλον θα ξεσπαθώσουν

Κυριακή 13/04/2025
Νωρίς το πρωί, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στον Ζυγό, που θα δημιουργήσει εκνευρισμούς και διλήμματα, ενδεχομένως και κάποιες αντιδράσεις, όσον αφορά στις ελευθερίες και τα δικαιώματα τα δικά μας και των άλλων. Με τον Άρη στον Καρκίνονα συμμετέχει κι αυτός όμως, μπορεί να φτάσουμε στο αμήν, από λόγια ή συμπεριφορές, δε θα συγκρατηθούμε και το πιο πιθανό είναι, με μια μικρή αφορμή, να ξεσπαθώσουμε και να πούμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη, ίσως και πιο απότομα απ' όσο θα θέλαμε ή να "φάμε επίθεση" και να μας ζητηθούν εξηγήσεις. Από το απόγευμα και μετά θα εκτονωθεί η ένταση και θα επανέλθει η ηρεμία, αλλά κάποια μούτρα δε θα φύγουν.
Τα δύο ζώδια που είναι κοντά στο να τσακωθούν είναι οι Κριοί και οι Καρκίνοι, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν έχουν αγανακτήσει ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται από τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να φταίνε, αλλά κατανόηση σήμερα δε θα υπάρχει. Θέματα θα έχουν και με συνεργάτες ή στα επαγγελματικά τους, που θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 7ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα.
Βέβαια, είναι προτιμότερο να ξεσπάσουν, εξωτερικεύοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πληρώσουν τη νύφη αυτοί που δεν φταίνε.
Διάβασε επίσης: