Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο: Νοικοκυρές σε απόγνωση!

Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο: Νοικοκυρές σε απόγνωση!

Αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός ή Ζυγός, τότε θα αισθανθείς ακόμη περισσότερο την επιρροή της Αφροδίτης στον Καρκίνο, ενώ από κοντά έρχονται Σκορπιοί και Ιχθύες.

Θα παραμείνει εκεί έως τις 11 Ιουλίου όπου με δόξα και τιμή θα περάσει στον Λέοντα κι εσύ θα τα δώσεις όλα! Ακριβώς γι αυτό, τώρα κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία. Δεν είναι νηστεία και προσευχή. Αυτή είναι αργότερα στην Παρθένο. Αφού ξεσαλώσεις με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, μετά θα το παίζεις «η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή»…

Τώρα, στον Καρκίνο, είναι απλά για συμμάζεμα. Τι σου λέει αυτή η Αφροδίτη; Νοικοκυρέψου!

Αυτό, αν δεν το δεις κυριολεκτικά, δηλαδή, να πας σε μια συμβίωση ή να περάσεις στιγμές τρυφερότητας και ευτυχίας στο σπίτι, όπως κάλλιστα θα μπορούσες με τις ευλογίες αυτής της Αφροδίτης, δες το από άλλες πλευρές.

Το «σπίτι», για το οποίο κόπτεται αυτή η Αφροδίτη, σημαίνει πολλά πράγματα. Μπορείς να ψάξεις και να βρεις τις ισορροπίες σου, την απαραίτητη συναισθηματική ασφάλεια, μια σταθερή ειρηνική επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, ένα κέντρο βάρους στο οποίο στηρίζεσαι και θα μπορείς πάντα να επιστρέφεις!

  • Αφού λοιπόν συναντηθεί με τον Ερμή που και αυτός μπαίνει στον Καρκίνο μετά από λίγες ώρες, συνεχίζει την πορεία της και στις 28 Ιουνίου σχηματίζει με την Αστρική της εκδοχή, ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον Τροπικό Κρόνο. Αυτό σε ζορίζει γιατί σε βάζει να αποδεχτείς κάποιες άβολες διαπιστώσεις.
  • Ωστόσο μπορείς να απορροφήσεις τους κραδασμούς, ιδιαίτερα την επόμενη μέρα, στις 29, που δημιουργεί εξάγωνο με τον Άρη. Η επιθυμία γίνεται μια ισχυρή αλλά ελεγχόμενη κινητήριος δύναμη!
  • Στις 30 Ιουνίου αντικρίζει απέναντί της τη Δήμητρα και σου δίνει το «πράσινο φως» να δημιουργήσεις οικειότητα με ανθρώπους που έχεις λόγους να έρθεις πιο κοντά. Είναι όμως σημαντική όψη και για τακτικούς πολιτικούς ελιγμούς, ιδιαίτερα τώρα που το πολιτικό σκηνικό στην Ευρώπη φλέγεται. Αυτό σημαίνει εξελίξεις μέσα από συμμαχίες, ιδιαίτερα της συντηρητικής πλευράς που το ζώδιο του Καρκίνου εκφράζει. Αλλά όλες οι πλευρές είτε ευθέως είτε εμμέσως, εντάσσουν στη ρητορική τους το πατριωτικό στοιχείο και την προάσπιση παραδοσιακών αξιών. Άλλωστε ακολουθούν όψεις και με σημαντικούς εκπροσώπους του συντηρητισμού και της παράδοσης, δηλαδή τον Κρόνο και τον Χείρωνα.
  • Στις 3 Ιουλίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, επιτάσσει αλλά και παρέχει τις συνθήκες για μονιμότητα, δέσμευση και σιγουριά. Δεν ανταλλάσσεις αιώνιους όρκους αγάπης, ανταλλάσσεις όμως αξιόπιστους και μακροχρόνιους όρους συνύπαρξης. Επίσης κάνεις προνοητικές κινήσεις οικονομικής σταθεροποίησης και εξασφάλισης. Αντιστάθμισμα κινδύνου, σταθερές επενδύσεις, διασπορά κινδύνου θα το έλεγαν αυτό οι οικονομολόγοι.
  • Στις 6 Ιουλίου, το τετράγωνο με τον Χείρωνα σου δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση έως και δακρύβρεχτη υπό συνθήκες αλλά όχι απαραιτήτως δυσβάσταχτη, με μουσική συνοδεία βινυλίου κατά προτίμηση… Προς το παρόν μην εγκαταλείπεις τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο παρελθόν και άσε τον Yalom να λέει…
  • Άλλωστε την αμέσως επόμενη μέρα έρχεται ο Ποσειδώνας σε «κρυφό» τετράγωνο με την Αστρική Αφροδίτη, να το τερματίσει! Αρχίζεις τα ρομαντικά πάνω στα δάκρυα που δεν έχουν στεγνώσει ακόμα αλλά σου αρέσουν, ο κόσμος χρειάζεται αγάπη κι εσύ ένα όμορφο ψέμα για να πιστέψεις!
  • Τον Ποσειδώνα θα τον ξαναβρεί στις 11 Ιουλίου και λίγο πριν την αποχώρησή της από τον Καρκίνο, στην παρόμοια αλλά πολύ ευκολότερη για σένα όψη τριγώνου. Τα δάκρυα δεν είναι τόσο ευχάριστα πια αλλά ούτε και απαραίτητα, για να τους καταλάβεις και να σε καταλάβουν!
  • Στις 8 Ιουλίου άλλο ένα τετράγωνο, αυτή τη φορά με την Έριδα, σου δημιουργεί το σύνδρομο της νοσοκόμας ή του ασθενούς. Φροντίδα και στοργή δεν είναι προαιρετικές. Είναι υποχρεωτικές!
  • Στις 8 του μήνα, ο Ουρανός, σε εξάγωνο, ζητά από την Αφροδίτη και από εσένα κατ’ επέκταση, πειραματισμούς ή κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Δύσκολο έργο αυτό για τη συγκεκριμένη Αφροδίτη. Αυτή νοικοκυρά ήθελε να γίνει… Ωστόσο με την αρμονική όψη τους όσο και με τη δική σου αποταύτιση από τις αντικρουόμενες απαιτήσεις τους, μπορείς να παντρέψεις τις αντιθέσεις ή να έχεις κάποια καλή αγοραστική ευκαιρία. Η «απόγνωση» σπρώχνει τις νοικοκυρές σε δράση!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved