Ερμής στο Λέοντα: Τρία ζώδια που θα βάλουν πολυτέλεια στην καθημερινότητά τους

 Μια μικρή δόση χλιδής και καλοπέρασης δε βλάπτει!

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στο Λέοντα: Τρία ζώδια που θα βάλουν πολυτέλεια στην καθημερινότητά τους

Στις 2/7, ο Ερμής περνά στον Λέοντα, ανεβάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς και μπριόζους, με διάθεση να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να συνταντηθούμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίες και ειδήσεις, αλλά και να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες. Επιπλέον, θέλουμε να γοητεύσουμε, να τραβήξουμε την προσοχή, να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Καρκίνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γεμίσει από περιστατικά και συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς, με συζητήσεις και αμοιβαίες εξηγήσεις και ενδεχομένως επισκέψεις σε χλιδάτα μέρη που έχουν να σου προσφέρουν μια πολυτέλεια ή μια ξεχωριστή εμπειρία. Κάποιες αποφάσεις, πληροφορίες ή ειδήσεις που θα μάθεις θα σε στενοχωρήσουν, ενώ δεν αποκλείονται και κακεντρεχή σχόλια και "θάψιμο" από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, γύρω στις 3 του μήνα, αν είσαι των πρώτων ημερών του ζωδίου σου. Αντίθετα, ευχάριστα νέα, συναντήσεις και γνωριμίες να περιμένεις εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του α' δεκαημέρου ή αρχές του β' γύρω στις 8/7. Ενώ εσύ που είσαι του γ' δεκαημέρου, κοντά στις 22/7 έχε το νου σου για δυσάρεστες εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς, αλλά και παράλογες συμπεριφορές, αναποδιές στο πρόγραμμά σου ή βλάβες στο μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, σε περιμένουν μεγάλες στιγμές, που δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την ερωτική σου κατάσταση, αν είσαι σε διακοπές ή κάνεις κάποιο ταξίδι. Με τον Ερμή στον εξίσου πύρινο Λέοντα, θα σου βγει όλος ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση, ενώ θα κάνεις επαφές και γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν ορίζοντες. Ενδεχομένως και να επιδιώξεις ο κύκλος σου να απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν τον τρόπο τους και ξέρουν να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν τη ζωή τους. Αν είσαι όμως των πρώτων ημερών του ζωδίου σου, τότε να ξέρεις ότι θα ξεκόψεις τελείως γύρω στις 3 του μήνα, από άτομα τοξικά ή απόλυτα. Δυσάρεστα νέα να περιμένεις κι από μια νομική σου υπόθεση ή σχετική με εκπαιδευτικά ζητήματα. Αντίθετα, ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα ή μια πρόταση συνεργασίας γύρω στις 8/7, αν είσαι γεννημένος τέλος του α' ή αρχές του β' δεκαημέρου, ενώ οι συνθήκες θα αλλάξουν απρόσμενα και σε βάρος σου και μπορεί να αναγκαστείς να επιλέξεις έναν διαφορετικό δρόμο κοντά στις 22, αν είσαι του γ' δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις κι όπως όλα δείχνουν η καλοπέραση, η πολυτέλεια κι η άνεση θα χαρακτηρίζουν το κλίμα μέσα στη δουλειά. Κι εσύ θα είσαι πιο cool, θα βγάλεις μια υπερηφάνεια ή μια ανώτερη στάση απέναντι σε κάποιους/ες και θα αρνείσαι να εμπλακείς σε "κατινιές" και καταστάσεις που θεωρείς ότι σε χαλάνε σαν άνθρωπο. Αν είσαι όμως των πρώτων ημερών του ζωδίου σου, τότε, γύρω στις 3 του μήνα, να αναμένεις μια αποκάλυψη που αφορά σε άτομο, μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε στενοχωρήσει ή μια ενόχληση στην υγεία σου. Αντίθετα, χαρές στο σπίτι και κάποιες απολαβές ή αγορά οικιακού εξοπλισμού μπορεί να κάνεις γύρω στις 8/7, αν είσαι γεννημένος τέλος του α' ή αρχές του β' δεκαημέρου. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, κοντά στις 22/7, τόσο στη δουλειά, όσο και με τις επαφές, με συγγενείς ή γνωστούς, σε γραφειοκρατικές σου υποθέσεις ή στην υγεία σου να περιμένεις μια απρόσμενη αναστάτωση, τεχνικό πρόβλημα ή κάκιστες συμπεριφορές, χωρίς προφανή λόγο.

Διάβασε επίσης:

Ιούλιος 2024: Οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved