Ερμής στην Παρθένο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει πιο οργανωμένη

Εκτός από το ότι θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, θα έχουν και τη δυνατότητα να κλείσουν διάφορες εκκρεμότητες

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στην Παρθένο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει πιο οργανωμένη

Ο Ερμής περνά στην Παρθένο στις 26/7, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 5/08, θα είναι σε στάση και από τις 6/08 έως τις 30/08, θα είναι ανάδρομος.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στην Παρθένο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ που είσαι γεννημένος/η το α' δεκαήμερο μέχρι τις 5/8 θα μείνεις ευχαριστημένος με τον Ερμή στην Παρθένο που θα προσπαθήσει να οργανώσει την καθημερινότητά σου και να τελειώσεις και με εκκρεμότητες σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι για διακοπές. Από την άλλη, ευχάριστες στιγμές θα περάσεις με συγγενείς και πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, θα κάνεις κάποιες απαραίτητες αγορές ή θα συζητήσεις προτάσεις, ακόμα και επαγγελματικού περιεχομένου. Ωστόσο, όλα αυτά κάνε τα ή κλείστα πριν γυρίσει ανάδρομος! Στις 8/8 πάντως να περιμένεις μια συνάντηση, κουβέντα με πρόσωπο από το παρελθόν σου ή μετάβαση σε προορισμό που σχετίζεται με αυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι του α' δεκαημέρου, ίσα που θα σε "αγγίξει" ο Ερμής στην Παρθένο, αφού μια που θα μπει και μια θα γυρίσει ανάδρομος, άρα, μέχρι και τις 30/8, δεν προβλέπεται κάποια ουσιαστική αλλαγή. Παρ' όλα αυτά, όσο προλαβαίνεις, θα διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου, πιθανόν γραφειοκρατικές ή σχετικές με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα, ίσως κλείσεις και τις διακοπές σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου, ενδεχομένως και να ξαναξεκινήσεις επαφές με άτομο/α που είχατε προσωρινά χαθεί κι υπήρχε μια ερωτική χροιά, γύρω στις 8/8.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίτο ζώδιο είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν κι η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 5/8 θα είσαι αρκετά παραγωγικός και μεθοδικός και θα έχεις ολοκληρώσει πολλά από αυτά που είχες κατά νου, κυρίως αν πρέπει, έτσι ώστε να φύγεις για την άδειά σου ξένοιαστος. Από την άλλη, τυπικός θα είσαι και σε θέματα υγείας ή διατροφής και δε θα ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Ένα φλερτ είναι πιθανό στις 8/8 μέσα στον χώρο της δουλειάς, από άτομο που είχε και παλιότερα εκφράσει την... συμπάθειά του προς το πρόσωπό σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved