Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα: Γροθιά στη μιζέρια!

Θα μείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα: Γροθιά στη μιζέρια!

Η Αφροδίτη εισβάλλει με τις γνωστές γκλαμουράτες διαθέσεις της, στον Λέοντα στις 11 Ιουλίου. Φέτος βέβαια δεν θα επαναλάβει το περυσινό σόου που είχε κατσικωθεί εκεί για τέσσερεις μήνες! Θα μείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Θα είναι μια εμφάνιση συνηθισμένη σε διάρκεια αλλά εξίσου εντυπωσιακή!

Πλεμπαίοι, μικροαστοί, μεγαλοαστοί, νεόπλουτοι, ζάμπλουτοι και ζαλαδομμυριούχοι, σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες. Ξαναξαπλώστε αναπαυτικά στα ανάκλιντρα, ωσάν Ρωμαίοι σε όργιο του Αστερίξ και ενωθείτε σε μια γροθιά. Γροθιά στη μιζέρια!

Σίγουρα ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες. Αλλά αν επιπλέον ανήκεις και σε ζώδιο του Σταθερού σταυρού, δηλαδή είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος ή ακόμη και αν έχεις Σελήνη, Αφροδίτη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα εκεί, τότε δικαιούσαι λίγη ξιπασιά παραπάνω και θα σου συγχωρήσουμε και μια στιλιστική υπερβολή… Άλλωστε έχεις μια ιερή αποστολή να επιτελέσεις: να εντυπωσιάσεις το υπέροχο κοινό σου!

Όπως είπε και ο Σαλβαδόρ, «η ζωή είναι πολύ σύντομη για να περάσεις απαρατήρητος»! Γι' αυτό, τώρα που θα πάρεις τις θάλασσες στο μακρύ, δύσκολο και γεμάτο κακουχίες ταξίδι για τη Μύκονο, να θυμάσαι πως είναι καλύτερα να είσαι όρθιος και στρυμωγμένος στην πρώτη θέση, παρά καθιστός στο κατάστρωμα.

  • Και φυσικά μια τέτοια Αφροδίτη θα κάνει θεαματική είσοδο στη Λεόντεια σκηνή! Άμα τη αφίξει, στις 12 Ιουλίου, βλέπει απέναντί της τον Πλούτωνα και αμέσως μετά, στις 13, σχηματίζει «κρυφό» τετράγωνο με τον Αστρικό Ουρανό. Αφού λοιπόν σου ξεσηκώσει τις κρυφές επιθυμίες και τις μετατρέψει σε φανερά πάθη, τότε μεταμορφώνεσαι. Γίνεσαι κάτι μεταξύ Rita Hayworth στη Gilda και Jessica Rabbit ή Madonna. Η τελευταία έχει Αφροδίτη στον Λέοντα αλλά δεν πιστεύω να πήγε ο νους σου στο «Like a virgin»… Αν πάλι βλέπεις φρέσκο το μελτέμι και φουντώνει, σήκω από την ξαπλώστρα, βούτα τη σανίδα (φαντάζομαι πως κόκκινο μαγιό ήδη φοράς) και άρχισε να τρέχεις ωσάν το Παμελάκι. Άλλη με Αφροδίτη στο Λιοντάρι αυτή. Άμα σε δουν, κάποιος θα κάνει τον πνιγμένο…
  • Στις 16 Ιουλίου, η Αφροδίτη, στην Αστρική της εκδοχή, αντικρύζει απέναντι την Τροπική Δήμητρα. Οι ευρωεκλογές πέρασαν αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα τη νέα προεκλογική σου εκστρατεία για τις επόμενες. Έχεις ρεύμα και αν δεν κατάφερες να τους πουντιάσεις όλους στο τετράγωνο με τον Ουρανό, τότε είσαι κοινής αποδοχής, υπερκομματικός και λαοπρόβλητος. Μόνο παιδί του λαού μην σε πούνε…
  • Και τα μεγαλεία συνεχίζονται στις 21 Ιουλίου που σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Σου έρχονται και τα ξοδεύεις. Και στις 27 Ιουλίου που κάνει το τετράγωνο με τον Αστρικό Δία, του δίνεις και καταλαβαίνει! Και καλά κάνεις. Τα χρήματα και τα συναισθήματα εννοώ. Άλλωστε αυτά τα δύο έχουν ένα κοινό: έχουν αξία μόνον όταν κινούνται! Δικό μου. Επιβάλλεται η αξιοποίηση χωρίς την άδεια του δημιουργού!
  • Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το τετράγωνο που σχηματίζει στις 26 Ιουλίου, πάλι στην Αστρική της version, με τον Τροπικό Χείρωνα, δεν θα το καταλάβεις ιδιαίτερα. Ίσως θα έπρεπε βέβαια γιατί από κάπου θα πρέπει να κρατηθείς κι εσύ από το μεγάλο ξεσάλωμα! Τουλάχιστον κράτα τα προσχήματα…
  • Θα σου δοθεί βέβαια μια καλύτερη ευκαιρία στις 30 Ιουλίου που οι δύο πλανήτες θα σχηματίσουν τρίγωνο αλλά και στις 31 που η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Αστρικό Κρόνο. Για να συγκρατηθείς ναι, είναι καλό. Αλλά όχι από τα προσχήματα. Και μην σε πάρει από κάτω… Είπαμε: γροθιά στη μιζέρια! Μην ξεχνιόμαστε…
  • Και εκτός από τη θεαματική είσοδο, η υπέρλαμπρη, ένδοξη και απαστράπτουσα αυτή Αφροδίτη, θα κάνει και μια εξίσου θεαματική έξοδο! Στις 2 Αυγούστου, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ειδικά στον έρωτα αλλά όχι μόνον εκεί, ένας είναι ο κανόνας: δεν υπάρχουν κανόνες!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved