Τι πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια της πορείας του Άρη στους Διδύμους;

Ο Άρης μπήκε στους Διδύμους στις 20 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου

Θανάσης Ματσώτας
Τι πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια της πορείας του Άρη στους Διδύμους;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι στην άμεση επιρροή του Άρη στους Διδύμους, ενώ μια θετική αλλά μικρότερη ώθηση θα δεχτούν Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, και Λέοντες.

Παρόλο που έφυγε από τον Ταύρο, θα εξακολουθεί να ασκεί «σκιώδη» αλλά καθόλου αμελητέα επιρροή, καθώς με το «alter ego» του, δηλαδή την Αστρική του εκδοχή, θα εξακολουθεί να κινείται εκεί έως τις 25 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσει να επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί από την έκτη μέρα και μετά. Αυτό θα γίνεται σταδιακά καθώς προχωρά ο πλανήτης.

Εννοείται πως επηρεάζει επίσης αυτούς που έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα σ’ αυτά τα ζώδια.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει:

  • Γίνεσαι εφευρετικός, ιδεοπαραγωγικός, βρίσκεις άμεσες, πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις σε ελάχιστο χρόνο ακόμη και αν είσαι υπό πίεση. Για την ακρίβεια, όσο περισσότερη είναι η πίεση, τόσο καλύτερες οι λύσεις!
  • Έχεις επιχειρήματα που διανθίζεις με εύστοχες ατάκες και επικοινωνιακή αμεσότητα.
  • Είσαι γρήγορος, υπερκινητικός, κάποιοι μάλιστα τείνουν να πιστέψουν πως διακτινίζεσαι και έτοιμος να δεχτείς ή να δώσεις νέες ιδέες και γνώσεις.

Πώς μπορεί να σε δυσκολέψει:

Η υπερβολική σιγουριά που σου προσφέρουν η ταχύτητα και η επιδεξιότητά σου στα χέρια και στον λόγο, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λεκτικά ατοπήματα ή σε μικροζημιές. Οπότε πριν ξεστομίσεις τη λανθασμένη φράση, τη λανθασμένη στιγμή, πριν τσακωθείς στον δρόμο ή στα διαδικτυακά καφενεία, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αυτόματες αντιδράσεις σου. Επίσης πρόσεχε στην οδήγηση και γενικότερα στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες των διακοπών.

Ας δούμε τα σημαντικότερα χρονικά διαστήματα στην πορεία του Άρη στους Διδύμους και με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει σ’ αυτά. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Άρης δρα έως και δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από τις ημερομηνίες που σχηματίζει με ακρίβεια κάποια όψη!

  • Στις 14 Αυγούστου πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη-Δία στη 17η μοίρα των Διδύμων που ανοίγει τον νέο συνοδικό κύκλο των δύο πλανητών. Γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, είσαι διατεθειμένος να πάρεις και τα ανάλογα ρίσκα. Μόνο που πιθανόν να μην τα αντιλαμβάνεσαι ως ρίσκα γιατί μέσα στον ενθουσιασμό σου έχεις άγνοια κινδύνου.
  • Βέβαια αυτή η σύνοδος έχει μια ιδιαιτερότητα: γίνεται υπό τη σκιά του Κρόνου. Γιατί ταυτόχρονα έχουμε τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς που ολοκληρώνεται με ακρίβεια δύο μέρες μετά. Και εκεί που πας φορτσάτος, τρως ξαφνικά τη «χυλόπιτα» και η απογοήτευση μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις.
  • Το διάστημα αυτής της επιρροής στην πραγματικότητα επεκτείνεται έως τις 22 Αυγούστου γιατί τότε έχουμε άλλη μια όψη παρόμοιας φύσης που δεν είναι άμεσα «ορατή». Ο Άρης, στην Αστρική του εκδοχή, σχηματίζει σύνοδο με τον Τροπικό Ουρανό. Έτσι, ενεργοποιείται ο συνοδικός κύκλος Άρη-Ουρανού που άνοιξε στις 19 Ιουλίου. Είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός που θα δοκιμάσει τα όρια σου!
  • Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον Αστρικό Χείρωνα. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δεν θα λείψουν οι διαξιφισμοί στο οικογενειακό περιβάλλον ή οι ζημιές στο σπίτι. Αντιλαμβάνεσαι την παρέα σου σαν κλειστό club και αντιμετωπίζεις τους νεόφερτους με καχυποψία στην καλύτερη, σαν νεοσύλλεκτους έτοιμους για καψώνια στη χειρότερη. Είναι πιθανόν να έχουμε συνοριακά επεισόδια, δυστύχημα με πρόσφυγες ή διενέξεις πάνω στο μεταναστευτικό.
  • Στις 3 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, να θυμάσαι πως ο φανατισμός δεν εξυπηρετεί τα δικά σου συμφέροντα. Οπότε, μην δώσεις μια μάχη για ιδέες, απόψεις ή θεωρίες. Δεν είναι δικές σου για να τις υπερασπιστείς. Τα fake news είτε διαδίδονται από τα ΜΜΕ είτε από τη διαπιστευμένη επί των «ειδήσεων» γειτόνισσά σου, μπορεί να είναι πιο fake από ποτέ! Ατυχήματα με σκάφη στη θάλασσα αλλά και πρόωρη έξαρση των λοιμώξεων είναι πολύ πιθανά.

Για Ελλάδα και Κύπρο η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους είναι πολύ σημαντική, καθώς ενεργοποιεί καίρια σημεία των αστρολογικών τους χαρτών!

Οι προκλήσεις από την Τουρκία ήδη ξεκίνησαν και αναμένεται να συνεχιστούν με τη γνωστή… ποικιλία, ενώ στο «μενού» μπαίνουν και θέματα οικονομικά.

Οι φωτιές είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενες, αλλά μπορεί να υπερβούν το αναμενόμενο μέγεθος μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ειδικά όσο πλησιάζουμε στη σύνοδο Άρη-Δία.

Από την άλλη, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλει σε κάποιες σημαντικές αθλητικές επιτυχίες!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved