Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Όλοι/ες μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι/ες ιδιαίτερα ευνοημένοι/ες

Λίνα Χαμπιλίδου
Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Με τον Ερμή σε -φαινομενικά- ανάδρομη πορεία θα κυλήσει σχεδόν ολόκληρος ο Αύγουστος, αφού από τις 5/8 έως τις 29/08 ο φτερωτός θεός θα κινείται "προς τα πίσω" κι αν για κάποιους/ες αυτό δημιουργεί προβλήματα και μπερδέματα στην καθημερινότητα, κάποιοι/ες άλλοι/ες το περίμεναν πώς και πώς, αφού η αναδρομή του είναι συνώνυμο των ερωτικών επανασυνδέσεων.

Όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει σε ορισμένους/ες άπιαστο όνειρο, αυτή την περίοδο όλα είναι δυνατά και όσα πρώην ζευγάρια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους και καρμικά χρέη ενώνονται ξανά. Όλοι/ες μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι/ες ιδιαίτερα ευνοημένοι/ες.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Παρθένοι που έχουν γενέθλια κοντά στις 26/08 και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις 22/02, αλλά και οι Κριοί με γενέθλια στις 18/04 και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στις 20/10 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου, μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 3ο μοίρα της Παρθένου ή των Ιχθύων ή στην 27ο μοίρα του Κριού ή του Ζυγού!

Ακολουθούν οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου τους και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Μεγάλες πιθανότητες έχουν επίσης οι Υδροχόοι, με γενέθλια κοντά στις 22/01 και και όσοι έχουν Ωροσκόπο στην 3ο μοίρα του ζωδίου ζωδίων.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου τους, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved