Τα «παστρικά» της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι το τέλος Αυγούστου

Τι σου επιφυλάσσει μέχρι τις 29/8 που θα πάει στον Ζυγό;

Θανάσης Ματσώτας
Τα «παστρικά» της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι το τέλος Αυγούστου

Η χαμηλοβλεπούσα Αφροδίτη, στην πορεία της στην Παρθένο, αφού πέρασε από τις «συνομιλίες» με Δία και Κρόνο, κάνει υπομονή μέχρι τις 29 Αυγούστου που επιτέλους θα περάσει στον αγαπημένο της Ζυγό.

Ωστόσο το σύμπαν έχει προνοήσει ώστε να μην την αφήσει έρμαιο της μονοτονίας της και κατ’ επέκταση κι εσένα.

  • Πρώτος έρχεται να την «ανάψει», στις 23 Αυγούστου, ο Άρης με τετράγωνο από τους Διδύμους. Της λέει λόγια… λόγια αιχμηρά, προκλητικά, κουτσομπολίστικα. Της κάνει πλύση εγκεφάλου με πληροφορίες επί παντός του επιστητού αλλά… της αρέσει. Ακόμη περισσότερο της αρέσει η αβάντα στην κριτική, άμεση και διανθισμένη με κεραυνοβόλα ατάκα. Κι εσένα η επιθυμία σου εκτοξεύεται! Κάθε είδους επιθυμία. Ανυπομονείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου. Ωστόσο πρόσεχε τα λόγια να μην είναι περισσότερα από τα έργα και να θυμάσαι πως η απόλαυση δεν είναι πρωταθλητισμός ούτε ανταγωνισμός. Αφροδίτη και Άρης είναι για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μεταξύ αρχής και μέσου του δεύτερου δεκαημέρου των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη ή των Ιχθύων.
  • Ακόμη περισσότερο όμως την εξάπτει ο Ουρανός, στις 27 Αυγούστου, με τρίγωνο από τον Ταύρο. Είναι ένα ευνοϊκό τρίγωνο (γιατί τα τρίγωνα δεν είναι πάντα ευνοϊκά όπως οι περισσότεροι νομίζουν) που κάνει ενδιαφέρουσα την πεζή καθημερινότητά της, χωρίς όμως δυνατές αναταράξεις. Η έκπληξη έρχεται και μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή αλλά έχει κάτι ουσιαστικό και ευχάριστο να αφήσει είτε σε χρήμα είτε σε κάποια γόνιμη ιδέα πάνω στη δουλειά σου. Και στον έρωτα δεν πάει πίσω αλλά εκεί τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, ειδικά την επόμενη μέρα.
  • Στις 28 Αυγούστου, δίνει ένα ωραίο «lead in» στον εαυτό της πριν μπει φαντασμαγορικά στο ωραιοποιημένο περιβάλλον του Ζυγού, βλέποντας απέναντί της τον Ποσειδώνα. Αυτός, με το μαγικό του άγγιγμα, την παραμυθιάζει γλυκά αφού αυτή η τόσο προσγειωμένη Αφροδίτη, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, ίσως τελικά είναι το καλύτερο θύμα του! Εντάξει! Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί, ο κόσμος αυτός είναι όμορφος και αγγελικός, ο έρωτας ήρθε για να μείνει και μόλις περάσει η επίδραση, μην μας πεις τι ήπιες γιατί παίζει να έχουμε πιει από το ίδιο…

Αφροδίτη, Ουρανός και Ποσειδώνας σε διακτινίζουν στον μαγικό τους κόσμο, αν είσαι Παρθένος, Δίδυμοι, Ταύρος, Τοξότης, Αιγόκερως ή Ιχθύες, γεννημένος μετά τα μέσα και κοντά στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved