Ερμής στην Παρθένο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων ξαναμπαίνει σε σειρά

Έχουν ακόμα μια ευκαιρία να τρέξουν δουλειές και να κλείσουν υποχρεώσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Ερμής στην Παρθένο: Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων ξαναμπαίνει σε σειρά

Ο Ερμής ξαναπερνά (μετά την ανάδρομη πορεία του) στην Παρθένο στις 9/9, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων. Όλα όσα αφορούν στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και, θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται, ενδεχομένως να έχουν και ευτράπελα.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στην Παρθένο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ που είσαι γεννημένος/η το α' δεκαήμερο μέχρι τις 15/9 θα μείνεις ευχαριστημένος με τον Ερμή στην Παρθένο που θα προσπαθήσει να οργανώσει την καθημερινότητά σου και να τελειώσεις και με εκκρεμότητες σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι για διακοπές. Μάλιστα, το εξάγωνό του με τον Άρη σου στις 12, θα σου δώσει ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία, αποφασιστικότητα, δράση και δυναμισμό. Από την άλλη, ευχάριστες στιγμές θα περάσεις με συγγενείς και πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, θα κάνεις κάποιες απαραίτητες αγορές ή θα συζητήσεις προτάσεις, ακόμα και επαγγελματικού περιεχομένου. Ωστόσο, εσύ του β' και γ' δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, αφ' ενός στις 18/9, γιατί θα προκύψουν διάφορα ζητήματα επικοινωνιακά αλλά και με τα μέσα μεταφοράς κι αφ' ετέρου στις 25, με αναβολές, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό, στις 24, ίσως φέρει μια απρόσμενη συνάντηση, είδηση ή πρόταση, ενώ με τον Πλούτωνα στις 26, θα σου γίνει μια εκμυστήρευση, εξομολόγηση ή θα μάθεις κάτι που ναι μεν θα σε στενοχωρήσει, αλλά θα σου είναι και αρκετά χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι του α' δεκαημέρου θα διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου, πιθανόν γραφειοκρατικές ή σχετικές με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα, ίσως κλείσεις και ένα ταξίδι ή σεμινάριο για μεγαλύτερη εξειδίκευση ή διεύρυνση των γνώσεών σου. Στις 12, ωστόσο, ενδέχεται κάποιος/α να σε εκνευρίσει αρκετά και να φτάσεις στο σημείο να κόψεις επαφές μαζί του ή να βρεις έναν ωραιότατο τρόπο να τον ξεφορτωθείς. Όσον αφορά σε σένα του β' ή του γ΄δεκαημέρου, τόσο στις 18/9 και 21/9, όσο και στις 25, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολλά πολλά και να μην κάνεις ανοίγματα γιατί είτε θα έχεις διάφορα προβλήματα είτε γιατί λόγω παραπληροφόρησης ή ψεμάτων δεν θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Αντίθετα, το σκοπό σου θα καταφέρεις ή θα κάτσει έτσι μια κατάσταση και θα... ρεφάρεις στις 24 ή 26 του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίτο ζώδιο είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και όσον αφορά σε δουλειές που πρέπει να γίνουν κι η αλήθεια είναι ότι θα είσαι αρκετά παραγωγικός και μεθοδικός και θα έχεις ολοκληρώσει πολλά από αυτά που είχες κατά νου. Από την άλλη, τυπικός θα είσαι και σε θέματα υγείας ή διατροφής και δε θα ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, στις 12 δεν αποκλείεται να προκύψει θέμα οικογενειακό ή με το σπίτι και να γίνεις έξω φρενών. Αν είσαι του β' ή του γ΄δεκαημέρου, με εξαίρεση την 24η του μήνα, που θα έχεις ιδέες και λύσεις απρόσμενες, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μια ευκαιρία από το πουθενά, όλες τις υπόλοιπες χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και το στόμα σου κλειστό. Μην εμπιστεύεσαι, μην περιμένεις, μην κρέμεσαι από κανέναν γιατί πολύ πιθανό είναι να σε... πουλήσουν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρουσιάσεις μια ενόχληση στην υγεία σου ή να υπάρξει πρόβλημα με τη δουλειά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved