Νευράκια-τσαταλάκια: Τα ζώδια που θα είναι στην τσίτα με τον Άρη στον Καρκίνο

Θα τσακωθούν μέχρι και με τον αέρα που αναπνέουν

Άννα Ζαμάνη
Νευράκια-τσαταλάκια: Τα ζώδια που θα είναι στην τσίτα με τον Άρη στον Καρκίνο
Bigstock

Από τη μια ο Άρης δίνει ενέργεια στα ζώδια, αυξάνει την δράση, αλλά και τις σεξουαλικές ορμές, όμως από την άλλη, φέρνει και νεύρα, εντάσεις και καβγάδες. Τα ζώδια που θα την "ακούσουν" λίγο με τον Άρη στον Καρκίνο είναι οι Ταύροι, οι Υδροχόοι και οι Καρκίνοι.

Ας ξεκινήσουμε από τον Καρκίνο που θα τον έχει και στο ζώδιό του. Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος γενικά δεν είναι και τόσο νευρικός. Γκρινιάρης είναι, ναι, αλλά απότομο και καβγατζή δεν τον λες. Ωστόσο με τον Άρη "πάνω" του, θα βγάλει ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω και θα γίνει πιο ευέξαπτος και δεν θα σηκώνει κουβέντα. Θα είναι μέσα στα νεύρα, δεν θα ξέρει τι του φταίει και θα έχει ξεσπάσματα.

Ο Υδροχόος, από την άλλη, θα έχει τον Άρη στον 6ο οίκο του και κινδυνεύει να τσακωθεί άσχημα με τους συναδέλφους του στο γραφείο ή στη δουλειά του γενικότερα. Η καθημερινότητά του θα είναι σχετικά πιο δύσκολη και θα γίνει αρκετά εριστικός.

Τέλος, ο Ταύρος θα έχει τον Άρη στον 3ο οίκο του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα τσακωθεί με συγγενείς, με γείτονες, με όποιον επικοινωνεί τέλος πάντων, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αρπαχτεί και με άλλους οδηγούς στο δρόμο. Γι' αυτό δώσε μεγάλη προσοχή όταν πιάνεις το τιμόνι. Άρης είναι, θα περάσει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved