Άρης στον Καρκίνο: Διάλεξε ένα διαφορετικό παρελθόν!

Ο Άρης μπήκε στον Καρκίνο στις 4 Σεπτεμβρίου και θα μείνει εκεί αρχικά για δύο ακριβώς μήνες, δηλαδή έως τις 4 Νοεμβρίου

Θανάσης Ματσώτας
Άρης στον Καρκίνο: Διάλεξε ένα διαφορετικό παρελθόν!

Η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο είναι πολύ σημαντική, καταρχάς, γιατί θα έχει μεγάλη διάρκεια!

Αλλά ας την δούμε αναλυτικά:

Ο Άρης μπήκε στον Καρκίνο στις 4 Σεπτεμβρίου και θα μείνει εκεί αρχικά για δύο ακριβώς μήνες, δηλαδή έως τις 4 Νοεμβρίου που θα μπει στον Λέοντα.

Όμως μην νομίζεις πως μετά ξεμπερδεύεις απ’ αυτόν, γιατί στις 6 Ιανουαρίου και ενώ κινείται σε ανάδρομη τροχιά, ξαναγυρίζει στον Καρκίνο και μάλιστα θα φτάσει έως λίγο μετά τα μέσα του ζωδίου. Αφού, λοιπόν, σταματήσει στις 17ο του Καρκίνου, ξαναγυρίζει ορθόδρομος στις 24 Φεβρουαρίου και αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από το ζώδιο στις 18 Απριλίου 2025.

Ο Άρης στον Καρκίνο είναι μια θέση «στοχοποιημένη» στην Αστρολογική παράδοση. Ασφαλώς έχει δυσκολίες εκεί, αφού βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν ταιριάζει πολύ στη φύση του. Ωστόσο, δεν ισχύουν όλα αυτά που λέγονται και γράφονται και του έχουν κρεμάσει την ταμπέλα του προβληματικού. Δεν θα αναφέρω όλα αυτά τα… ρατσιστικά που λέγονται γι' αυτόν. Θα σε αφήσω να τα φανταστείς, παραθέτοντας μερικούς μόνο, από αυτούς που τα καταρρίπτουν!!!

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Warren Buffet, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο λόρδος Βύρων, ο Μωάμεθ, ο Καντάφι. Στα δυναμικά(!) αθλήματα, ανάμεσα σε πολλούς, ο Lionel Messi, ο Novak Djokovic,ο Roger Federer, ο Zinedine Zidane, ο Jean Claud Van Damme, ο Diego Maradona! Και στον χώρο της τέχνης, ο William Shakespeare, ο Richard Geer, ο Keanu Reeves, ο Jacques Brel, ο Tommy Lee.

Και για το τέλος, δίνω τη χαριστική βολή με τον… δικό μας, Κώστα Γκουζγκούνη! Άξιος!!!

Η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο σε επηρεάζει άμεσα, αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός ή Ζυγός.

Μην ξεχνάς και την εξίσου σημαντική Αστρική του εκδοχή που θα εξακολουθεί να επηρεάζει σταδιακά Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς που είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου.

Ας δούμε με ποιους τρόπους θα επηρεάσει:

Καταρχάς, έχεις να διαχειριστείς κάποια συναισθηματικά «αγκάθια» που μπορεί να έχουν τη ρίζα τους πολύ πίσω στο παρελθόν, ακόμη και μέχρι τη βρεφική ηλικία. Αυτός ο Άρης, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να σκαλίσεις την πληγή και να κλείσεις το απόστημα. Όχι «αναίμακτα» φυσικά, αλλά στη δίνει! Πρώτο σου μέλημα είναι να αποφύγεις τα άκρα, δηλαδή μια άνευ όρων παράδοση ή το αντίθετο, μια άνευ σοβαρής αφορμής επίθεση!

Ανάλογες «πληγές» θα κληθείς να διαχειριστείς και στο πολύ κλειστό σου περιβάλλον με διάφορες προφάσεις που τα πραγματικά τους αίτια χάνονται στον λαβύρινθο μιας απρόβλεπτης κυκλοθυμικότητας. Εκείνο το οικοπεδάκι στο χωριό, κληρονομιά από τη θεία Καλλιόπη στην Αυστραλία που αυτός ο τριτοξάδερφός σου, με το κακό το μάτι, είχε καταπατήσει μερικά μέτρα… Ε, τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει! Αν πάλι δεν πληρώσει και υποχωρήσεις, τότε προετοιμάσου να χάσεις και το υπόλοιπο. Αυτό το σκηνικό μπορείς να το βάλεις και σε μεγαλύτερη κλίμακα, εθνική! Ιδιαίτερα αν μιλάμε για θαλάσσια σύνορα…

  • Ταυτόχρονα, θα δεις και γύρω σου πολλά να συμβαίνουν σε εντυπωσιακά αυξημένο βαθμό από τον συνηθισμένο ή θα τα διαβάσεις στις ειδήσεις. Γιατί αυτός ο Άρης «εξειδικεύεται» στην οικογενειακή κακοποίηση, σε φαινόμενα ακραίου εθνικισμού, τοπικιστικές διαμάχες, προσβολή εθνικής μνήμης ή ρατσισμό. Ιδιαίτερα κοντά στις 13 Οκτωβρίου, στις 4 Φεβρουαρίου και στις 26 Μαρτίου που σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα.
  • Στις 20 Σεπτεμβρίου, στην αντίθεσή του με τη Δήμητρα, θα δεις πολιτικές διαμάχες να παίρνουν ακραία μορφή με πισώπλατα χτυπήματα, υπόγειες συμμαχίες, διαγραφές και αποσχίσεις. Για την Ελλάδα αυτό συνεπάγεται και αλλαγές συσχετισμών στη βουλή! Κάποιες συμμαχίες που εμφανίζονται στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στο διεθνές περιβάλλον, δεν φαίνεται να μακροημερεύουν, καθώς πρόκειται για λυκοφιλίες και κινήσεις τακτικισμού που δεν έχουν γερές βάσεις.
  • Τα προβλήματα στο νερό ή με το νερό, είναι επίσης μια «ειδικότητα» αυτού του Άρη. Οπότε προσέχεις τα υδραυλικά, το κότερο και να μην ξανοίγεσαι στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια. Ειδικά γύρω από τις 15 Οκτωβρίου όπου με την Αστρική του εκδοχή σχηματίζει τετράγωνο με τον Τροπικό Ποσειδώνα.
  • Σε εγρήγορση χρειάζεται να βρίσκεσαι γύρω στις 22 Οκτωβρίου, 20 Ιανουαρίου και 5 Απριλίου που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την Έριδα όπως επίσης και στην αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου. Εκρηκτικοί συνδυασμοί που σχετίζονται με διασπορά ιώσεων και λοιμώξεων, με προβλήματα στα νοσοκομεία, βίαια ξεσπάσματα, πολεμικές και τρομοκρατικές ενέργειες.

Η λέξη είναι δύναμη, προσπάθησε να σου μάθει ο Άρης από τους Διδύμους. Τώρα στον Καρκίνο, σου δείχνει τη συναισθηματική δύναμη που αναδύεται μέσα από μια εσωστρεφή διαδικασία.

Η προσκόλληση στο παρελθόν ή η απέχθεια προς αυτό, δεν σε απαλλάσσουν από την επιρροή του και τείνεις να το επαναλάβεις με κάποιον τρόπο, ακόμη και όταν δίνεις αγώνα για να το αποφύγεις. Ίσως είναι η αναζήτηση ταυτότητας. Θέλεις να αυτοπροσδιοριστείς με κάποιον τρόπο. Μόνο που το πληρώνεις ακριβά γιατί σπαταλάς από το παρόν.

Το να ελπίζεις στο μέλλον δεν αποτελεί διέξοδο. Πάλι από το παρόν ξοδεύεις. Και τα δύο αποτελούν μια ψευδαίσθηση που σου κρύβει την πραγματικότητα!

Και ο μόνος τρόπος να την ανακαλύψεις, αυτό σου λέει αυτός ο Άρης, είναι να βρεις τη γενναιότητα να ξεφύγεις από την ασφάλεια, το «μαθημένο», το δεδομένο, το παρελθόν που σε δεσμεύει, σε προσδιορίζει και σε «προγραμματίζει». Αν αλλάξεις το «τώρα», επιλέγεις ένα διαφορετικό παρελθόν!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved