Ερμής στο Ζυγό: Τρία ζώδια που θα είναι πιο συμβιβαστικά και συζητήσιμα

Με διάλογο και χωρίς εγωιστικές συμπεριφορές θα προσπαθήσουν να λύσουν αρκετά θέματα της καθημερινότητάς τους

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στο Ζυγό: Τρία ζώδια που θα είναι πιο συμβιβαστικά και συζητήσιμα

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό στις 26/9, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων και μέχρι τις 14/10 που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο θα "σπρώξει" ζητήματα σχετικά του, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα, όπου θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν θετικά ή αρνητικά στην καθημερινή τους ζωή με τον Ερμή στον Ζυγό!

ΛΕΩΝ

Εσύ που είσαι γεννημένος/η το α' δεκαήμερο θα μείνεις ευχαριστημένος με τον Ερμή στο Ζυγό που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη και με πιο ανάλαφρους ρυθμούς. Μάλιστα, η σύνοδός του με τον Ήλιο στις 30/9, θα σου δώσει αρκετές όμορφες στιγμές, ενδεχομένως καινούργιες γνωριμίες και επαφές και θα σε κάνει πολύ συμπαθή, αφού εκτός από γοητεία, θα βγάλεις και την πιο... διπλωματική σου πλευρά και όχι την εγωιστική, οπότε, επικοινωνιακά, θα κερδίσεις πόντους. Από την άλλη, ευχάριστες στιγμές θα κάνεις και αγορές ή θα συζητήσεις προτάσεις, ακόμα και επαγγελματικού περιεχομένου. Εσύ του β' δεκαημέρου θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, όμως το πιο πιθανό είναι να τσακωθείς ή να επιδείξεις εγωιστική συμπεριφορά. Πιθανές είναι βλάβες μεταφορικού ή μέσου επικοινωνίας, ενώ προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου, λόγω ατυχημάτων γύρω στις 6/10. Εσύ που ανήκεις στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου, θα πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό και τα μάτια σου ορθάνοιχτα, καθώς στις 13/10, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε χαντακώσει. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφτούν παιχνίδια ή συκοφαντίες εναντίον σου, όπως επίσης και να μάθεις δυσάρεστα νέα που αφορούν σε υπόθεσή σου ή σε συγγενή ή πρόσωπο του περίγυρού σου. Πιο τυχερός είσαι εσύ που είσαι γεννημένος αρχές του γ' δεκαημέρου, καθώς γύρω στις 8/10, θα έχεις εύνοια και επιτυχίες σε κοινωνικό επίπεδο και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι του α' δεκαημέρου θα διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου, πιθανόν γραφειοκρατικές ή σχετικές με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα, ίσως κλείσεις και ένα ταξίδι ή σεμινάριο για μεγαλύτερη εξειδίκευση ή διεύρυνση των γνώσεών σου με την σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο γύρω στις 30/9. Όσο πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος είσαι και ανοιχτός στις επαφές σου, τόσο μεγαλύτερα οφέλη θα έχεις. Αντίθετα, εσύ του β' δεκαημέρου, θα βγάλεις αρκετά νεύρα και έλλειψη ανεκτικότητας, γύρω στις 6/10, με αποτέλεσμα θέματά σου να στραβώσουν ή να αλλάξεις τακτική και να διακόψεις επαφές με κάποιον/α που δεν υπάρχει "επικοινωνία" μεταξύ σας. Πρόβλημα με τη δουλειά ή μια ενόχληση στην υγεία σου είναι επίσης πιθανά. Αν είσαι γεννημένος αρχές του γ' δεκαημέρου, σαφώς η τύχη είναι με το μέρος σου, ακόμα και για ερωτικές γνωριμίες, εντός ή εκτός των τειχών. Από την άλλη, όλες οι υποθέσεις σου θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα γύρω στις 8/10, ενώ μπορεί να πιάσει κι ένα άνοιγμά σου. ωστόσο, ενδέχεται κάποιος/α να σε εκνευρίσει αρκετά και να φτάσεις στο σημείο να κόψεις επαφές μαζί του ή να βρεις έναν ωραιότατο τρόπο να τον ξεφορτωθείς. Όσον αφορά σε σένα που είσαι τέλος του γ΄δεκαημέρου, γύρω στις 13/10, θα μάθεις πολλά, αλλά όχι ευχάριστα, ενώ μπορεί να στραβώσει τελείως μια υπόθεσή σου, να κάνεις "περικοπές" σε πρόσωπα και καταστάσεις, να προδοθεί η εμπιστοσύνη σου ή να γίνουν διάφορα με συναδέλφους, υπαλλήλους ή συνεργάτες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίτο ζώδιο είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα κι η αλήθεια είναι ότι εσύ του α' δεκαημέρου, πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσεις, αφού όλα κυλούν ομαλά και μάλιστα γύρω στις 30/9 κάτι που περίμενες, ενδεχομένως τώρα να γίνει και να σε ευχαριστήσει. Από την άλλη, θα δείξεις λιγότερη ξεροκεφαλιά, θα γίνεις πιο συμβιβαστικός και συζητήσιμος και θα λύσεις κάποια θέματά σου. Δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις κάποιες ιατρικές εξετάσεις ή να σκεφτείς αισθητικές παρεμβάσεις ή θεραπείες. Εσύ του β' δεκαημέρου, ωστόσο, πιθανό είναι να γίνεις έξω φρενών, γύρω στις 6/10, να τσακωθείς με συγγενή, με άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος ή μέσα από τη δουλειά σου και εξ αιτίας του να σου βγει και ενόχληση στην υγεία σου. Μην ξεχνάς ότι με τον Άρη στον 3ο οίκο σου, επίσης είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Αν είσαι αρχές του γ΄δεκαημέρου, όμως, γύρω στις 8/10 δεν αποκλείεται ένα φλερτ με άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον ή μια υπόθεσή σου να έχει θετική έκβαση και -γιατί όχι- επιπλέον χρήματα ή κέρδη από μια κίνησή σου. Το εντελώς ανάποδο θα συμβεί αν είσαι των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, γύρω στις 13/10, καθώς θα γίνουν και αποκαλύψεις, που αφορούν σε πρόσωπα και καταστάσεις της δουλειάς σου, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν και βρώμικα μέσα εναντίον σου, ενώ και η υγεία σου χρειάζεται προσοχή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved