Αφροδίτη στον Σκορπιό: Και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες!

Από τις 23 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και αλλάζει προσωπείο

Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου που θα παραμείνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, γίνεται σκληρή, απόλυτη, ολοκληρωτική, ανικανοποίητη, κτητική και παθιασμένη! Πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια βαθιά ευαισθησία. Αλλά είναι πολύ βαθιά για να τη δεις εύκολα και αναίμακτα!

Αν είσαι Σκορπιός ή Ταύρος, θα παίξεις το παιχνίδι της με περισσότερη δεξιοτεχνία.

Αν είσαι Λέων ή Υδροχόος, παίζεις εκτός έδρας και θα γίνεις ένας νόστιμος μεζές γι' αυτήν, ξεροψημένος στο τηγάνι της ακραίας συναισθηματικής παράκρουσης!

Αν είσαι Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Ιχθύες, θα την φέρεις βόλτα και θα καρπωθείς εύκολα τα πλεονεκτήματά της, οικονομικά και ψυχολογικά.

  • Την ίδια μέρα και λίγο πριν μπει στον Σκορπιό, κάνει μια μικρή προθέρμανση στο τετράγωνό της με τον Πλούτωνα για να ξεσηκώσει το πάθος, την ίντριγκα, τα παιχνίδια εξουσίας. Θα το ξανακάνει, αυτήν τη φορά με την Αστρική της εκδοχή προς τον Τροπικό Πλούτωνα στις 12 Οκτωβρίου. Και λίγο πριν αποχωρήσει στις 17 Οκτωβρίου, πάλι θα τιμήσει τον «προστάτη» της με ένα εξάγωνο. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Θα πάρει αυτός τη «μίζα» του κι εσύ τη δική σου!
  • Στις 26 Σεπτεμβρίου, πάλι με την Αστρική της εκδοχή, σχηματίζει τετράγωνο με την Τροπική Δήμητρα. Πρώτα θα τους προσεγγίσεις, μετά θα επιδείξεις τα προσόντα σου και μετά θα τους σαγηνεύσεις! Και επιτέλους μπορεί να γίνεις κοινωνός στη διαπλοκή του τόπου ή σε πιο χαμηλή κλίμακα, της γειτονιάς σου. Το ίδιο και στις 2 Οκτωβρίου που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν εξάγωνο.
  • Στις 4 Οκτωβρίου σχηματίζει, τρίγωνο με τον Κρόνο ενώ στις 5, πάλι με το Αστρικό alter ego της αντικρύζει απέναντι τον Χείρωνα στον Κριό. Δεν γίνεσαι μόνο νοσταλγός του Rock n’ Roll αλλά κάθε vintagιάς που αναπολείς. Και φυσικά θέλεις να δέσεις τον γάιδαρό σου και η αποκατάσταση γίνεται μονόδρομος στο μυαλό σου! Ωστόσο αυτό δεν είναι τόσο απλό γιατί στο βάθος καραδοκεί ο Ουρανός που κάνει τη αβεβαιότητα, το πιο βέβαιο πράγμα στον κόσμο!
  • Στις 8, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, η ποσότητα του ζωικού μαγνητισμού που εκπέμπεις, σαγηνεύει και δεινόσαυρο σε κλιμακτήριο!
  • Στις 15 αντικρύζει απέναντί της τον οξαποδώ αυτοπροσώπως! Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται τον Ουρανό η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Γιατί παρόλο που ξυπνάει μέσα σου μια υβριδική προσωπικότητα Μεσσαλίνας και Τσιτσιολίνας, αυτός ο τύπος έρχεται να αναποδογυρίσει ό,τι κέρδισες με υπομονή, επιμονή, στρατηγική ή επειδή είχες στην κατοχή σου το ακατάλληλο video του κατάλληλου προσώπου! Αλλά πώς να αντέξεις το ρίσκο, την ανασφάλεια, την αίσθηση πως δεν είναι τα πάντα υπό έλεγχο;
  • Στις 16 Οκτωβρίου το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί το ήδη δυνατό σου ένστικτο, γίνεται ακατανίκητο και μπορείς να το στρέψεις παντού: στις σχέσεις, σε οικονομικές κινήσεις ή στην τέχνη, πολύ αποτελεσματικά και κυρίως σε μια de profundis δημιουργικότητα! Γιατί η ρομαντική φύση του Ποσειδώνα δεν θα σε αγγίξει. Η μαγεία του όμως ναι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved