Ερμής στο Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν θετικά ή αρνητικά

Ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους και το δεκαήμερο που ανήκουν

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στο Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν θετικά ή αρνητικά

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 13/10, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα κάποιων ζωδίων και μέχρι τις 3/11 που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο θα "σπρώξει" ζητήματα σχετικά του, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα, όπου θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται.

Τα συγκεκριμένα 3 ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν θετικά ή αρνητικά στην καθημερινή τους ζωή, ανάλογα με τον Ωροσκόπο τους και το δεκαήμερο που ανήκουν με τον Ερμή στον Σκορπιό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ που είσαι γεννημένος/η το α' δεκαήμερο δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς για τον Ερμή στον Σκορπιό, αφού θα σε κάνει πιο δραστήριο και αποτελεσματικό σε υποθέσεις που αφορούν στην καθημερινότητά σου, θα σε βοηθήσει να αντλήσεις πληροφορίες και στοιχεία, να αξιοποιήσεις ιδέες και ταυτόχρονα θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τα μέσα και τον τρόπο να σε βοηθήσουν. Εσύ του β' δεκαημέρου, γύρω στις 22/10, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως σου βγάλεις πρόβλημα με συγγενείς, γνωστούς ή γείτονες, όπως και στις μετακινήσεις σου. Βέβαια, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να επιλύσεις και σχετικά ζητήματα ή θα έχεις την υπομονή να εξηγήσεις και να αποφύγεις συρρράξεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, αφενός η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στις 30/10, αφετέρου το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, την 1η/11, θα σου δημιουργήσουν θέματα, καθώς είναι πιθανό να τσακωθείς στα καλά του καθουμένου, να έχεις δυσάρεστες συναντήσεις και ειδήσεις, να βγάλεις επιθετική συμπεριφορά, να αναστατωθεί το πρόγραμμά σου ή να έχεις κάποια βλάβη του μεταφορικού ή του μέσου που επικοινωνείς. Επιπλέον, άλλα θα λες, αλλιώς να μεταφράζονται ή να εκλαμβάνονται, με αποτέλεσμα να υπάρχει ασυννεοησία και εκνευρισμός, είτε δικός σου είτε των άλλων. Επιπλέον, κάτι που είχες σχεδιάσει δε θα γίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι του α' δεκαημέρου ή του β' δεκαημέρου, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Ίσα-ίσα, όσον αφορά σε γραφειοκρατικές ή σχετικές με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα υποθέσεις σου, αλλά και γενικότερα στις επαφές σου, θα καταφέρεις τους στόχους σου, θα βρεις πρόσωπα που θα σε υποστηρίξουν ή θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, θα κάνεις κάποια σημαντική γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται, εσύ του β' δεκαημέρου, να δικαιωθείς από μια επιλογή σου, να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή να θελήσεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή να εξειδικευτείς σε έναν τομέα, που θα έχει να κάνει με την βελτίωση και της δουλειάς σου, με το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, στις 22/10. Αντίθετα, εσύ του γ' δεκαημέρου, στις 30/10, θα προσγειωθείς λίγο ανώμαλα, αφού αφ' ενός δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, που θα φέρουν διακοπή επαφών, αλλά και απρόσμενα περιστατικά που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τρόπο πλεύσης είναι πιθανά. Από εκεί και πέρα βέβαια, θα κινητοποιηθείς, θα αλλάξεις προσέγγιση, θα γίνεις πιο ενστικτώδης, ίσως και μυστικοπαθής, όλα αυτά όμως θα σε ωθήσουν στο να φτάσεις πιο γρήγορα εκεί που θέλεις. Μια γνωριμία που μπορεί να πάρει ερωτική χροιά επίσης είναι πιθανή στις 2/11.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίτο ζώδιο είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα κι η αλήθεια είναι ότι εσύ του α' δεκαημέρου, πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσεις, αρκεί να παρατηρείς, να καταγράφεις και να κρατάς το στόμα σου κλειστό. Άσε που ενδέχεται να μάθεις πολλά μυστικά ή άλλα στοιχεία, για πρόσωπα και καταστάσεις που θα σου χρησιμεύσουν ή απλά θα ικανοποιήσουν την περιέργειά σου. Εσύ του β' δεκαημέρου, ωστόσο, πιθανό είναι, αν δεν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, να έχεις προβλήματα γύρω στις 22/10 στα επαγγελματικά σου ή να σε στριμώξουν με επιπλέον καθήκοντα και ευθύνες, καταστρατηγώντας τον ελεύθερο χρόνο σου. Αρκετά προβλήματα θα έχεις εσύ του του γ΄δεκαημέρου, τόσο στις 30/10, όσο και την 1η/11, καθώς ξαφνικές αποκαλύψεις και πληροφορίες που θα βγουν στο φως, που αφορούν σε πρόσωπα και καταστάσεις της δουλειάς σου ή δικά σου, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου, ενώ και η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, καθώς δεν αποκλείεται μια ίωση, αλλεργία ή άλλη ενόχληση. Από εκεί και πέρα όμως, ίσως χρησιμοποιήσεις όσα ξέρεις ή έμαθες για να πλασαριστείς καλύτερα και να έχεις και οικονομικά οφέλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved