Τι θα φέρει ο Δίας στην ανάδρομη τροχιά του στους Διδύμους;

Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας καθώς κινείται στους Διδύμους, γυρίζει σε ανάδρομη φορά. Αυτή θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου 2025 που θα ξαναγυρίσει ορθόδρομος.

Νομίζεις πως στην πορεία του σε ένα ζώδιο, ο Δίας είναι εξίσου γενναιόδωρος με όλους. Νομίζεις… Γιατί όλοι είναι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους! Και ποιοι είναι αυτοί οι τυχεροί;

Αυτοί που, από τα σημαντικά σημεία του χάρτη τους, δηλαδή τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα, θα περάσει τρεις φορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που θα κάνει!

Στην περίπτωσή μας, ο «Χοντρός» θα κάνει στάση στην 22η μοίρα των Διδύμων και γυρνώντας προς τα πίσω, θα φτάσει μέχρι την 12η μοίρα και μετά θα ξαναπάρει φόρα προς τα εμπρός.

Άρα από το ενδιάμεσο διάστημα, δηλαδή ανάμεσα στην 12η και την 22η μοίρα, περνά συνολικά τρεις φορές. Αυτό σημαίνει πως οι προνομιούχοι έχουν περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσουν τα μεγαλεία του!

Ανήκεις λοιπόν στους πολύ προνομιούχους, αν είσαι Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος ή Ιχθύες, γεννημένος λίγο μετά την αρχή του πρώτου δεκαημέρου έως λίγο μετά την αρχή του δεύτερου.

Ανήκεις στους απλά προνομιούχους, αν είσαι Ζυγός ή Υδροχόος, ενώ δεν θα μείνεις παραπονεμένος αν είσαι Κριός ή Λέων, πάντα γεννημένος στο διάστημα που ανέφερα ή έχεις τα σημεία του χάρτη που προανέφερα μεταξύ 12ης και 22ης μοίρας αυτών των ζωδίων.

Στην ανάδρομη πορεία του Δία θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη «μεγάλη εικόνα». Δηλαδή, να επανεξετάσεις ή και να αναθεωρήσεις τη στάση σου στη ζωή, τη φιλοσοφία και τις αρχές που την διέπουν, τα κριτήρια που θέτεις γι' αυτές. Μπορείς επίσης να ψάξεις και να αναλογιστείς τις αιτίες που υποκινούν σχέδια, δράσεις και φιλοδοξίες.

Στα οικονομικά, μπορεί να επαναφέρεις και να αξιοποιήσεις παλιότερες ιδέες και πηγές εσόδων. Όσο για την επίλυση των καθημερινών σου προβλημάτων, υπάρχει ο από μηχανής Θεός! Η παγίδα μπορεί να κρύβεται σε ιδέες ή υποσχέσεις που είναι απλά για εντυπωσιασμό, δεν πάνε σε βάθος και δεν αγγίζουν την ουσία.

Ειδικά για την Ελλάδα, που ο Δίας σταματά για να γυρίσει ανάδρομος ακριβώς πάνω από τη Σελήνη της, αυτό είναι πολύ σημαντικό, ακριβώς γιατί είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το συσχετίσει με κινήσεις που μπορεί να ελαφρύνουν οικονομικά κυρίως, τα λαϊκά στρώματα και την οικονομία γενικότερα. Ωστόσο, όλο το υπόλοιπο αστρολογικό σκηνικό, δεν φαίνεται να συναινεί ιδιαίτερα σε αυτό. Οπότε οποιεσδήποτε τέτοιες κινήσεις, προτροπές ή διαβουλεύσεις θα είναι απλά πυροτεχνήματα.

Επανέρχονται επίσης προβλήματα που σχετίζονται με τα σχολεία, τα μέσα μεταφοράς και τα ΜΜΕ ή και νέες νομοθετικές διατάξεις γι' αυτά ενώ κάποιο δημοσιογραφικό σκάνδαλο με ρίζες στο παρελθόν επανέρχεται και παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Μέχρι και δωρεάν εισιτήρια για το Μετρό της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποσχεθεί αυτός ο Δίας, γι' αυτό να κρατάς μικρό καλάθι!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved