Ερμής στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια από 13/10/24 έως 02/11/24

Θα φέρει πολλούς από εμάς αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες

Ο Ερμής, ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία, τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε, αναλύουμε και αντιλαμβανόμαστε, θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα και θα φέρει αρκετές προκλήσεις στα σταθερά ζώδια, Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς/Υδροχόους. Οι σκέψεις θα γίνουν περισσότερο αναλυτικές, κρυφές, ενδεχομένως και απαισιόδοξες. Ωστόσο είναι λάθος να πιστεύεις πως επειδή θα βρίσκεται στον Σκορπιό, ότι θα μασάει τα λόγια του ή δεν θα είναι φλύαρος. Μην ξεχνάς πως ο Σκορπιός δεν είναι μόνο το ζώδιο του Πλούτωνα αλλά και του Άρη, με αποτέλεσμα να μην τσιγκουνεύεται τις λέξεις, όταν θελήσει να εκφραστεί.

Η τάση να εμβαθύνει ολοένα και περισσότερο, να διεισδύει στον ψυχισμό τόσο τον δικό του, όσο και των άλλων, θα φέρει πολλούς από εμάς αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες. Τα λόγια εύκολα μπορούν να γίνουν αιχμηρά, προσβλητικά, προκλητικά, μιας και δεν θα «γλύψει» τα αυτιά κανενός/καμίας, λέγοντας αυτά που θέλουν να ακουστούν. Οι εμμονές δεν θα λείψουν, επίσης η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα, αφού το πιθανότερο είναι κάποιες στιγμές, το μυαλό σου να παίξει απίστευτα σενάρια και να σε μπλέξει σε δύσκολες και περίεργες καταστάσεις. Το σίγουρο είναι με τον Ερμή εκεί, θα υπάρξουν έντονες διαισθήσεις, εξονυχιστική σκέψη και περιέργεια να φτάσει στα πιο απόκρυφα μυστικά και να τα φέρει στην επιφάνεια.

  • Στις 22 Οκτωβρίου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, για να φέρει ξεκάθαρες σκέψεις, πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανά προβλήματα.
  • Στις 31 Οκτωβρίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου για να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές. Δεν θα δίνει σημασία σε αυτά που θα ακούει, θα φέρει έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.
  • Την 1η ημέρα του Νοεμβρίου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων για να φέρει πλούσια και γόνιμη φαντασία και κυρίως έντονες διαισθήσεις και ρομαντικές σκέψεις.
  • Στις 2 Νοεμβρίου θα σχηματίσει αρχικά με τον Άρη από τον Καρκίνο τρίγωνο και παράλληλα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εξάγωνο. Δύο ευνοϊκές όψεις για να πραγματοποιούν οι επιθυμίες έξυπνα, μεθοδευμένα και με απίστευτη ευστροφία. Ισχυρή παρατηρητικότητα, δύναμη πειθούς και έρευνες χωρίς ενδοιασμούς και φοβίες για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ ♈

Περνώντας στον 8ο ηλιακό σου οίκο, πριν μιλήσεις, θα βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου και να δείχνεις περισσότερη υπομονή στους συνομιλητές σου. Θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και ενδέχεται να ασχοληθείς με συμβολαιογραφικές πράξεις, κληρονομιές, αγοραπωλησίες, αποζημιώσεις, επιδόματα, συντάξεις, φορολογικές εκκρεμότητες και τα χρήματα του/ης συντρόφου και των συνεργατών σου. Αν στην αισθηματική σου σχέση αντιμετωπίζεις σεξουαλικά προβλήματα, είναι η κατάλληλη εποχή για να τα συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Περνώντας στο 7ο ηλιακό σου σπίτι, ο Ερμής θα φέρει την διάθεση να μοιραστείς με τον/η αγαπημένο/η σου και τον κόσμο γενικότερα, τις απόψεις και τις ιδέες σου. Θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς διάφορες συμφωνίες, ακόμη και αν δεν είναι δικές σου, θα είσαι περισσότερο υποχωρητικός/η και διπλωμάτης προκειμένου να πέφτουν οι τόνοι και να μην μπλέκεσαι σε αψιμαχίες. Κατάλληλη εποχή για σύμφωνα συμβίωσης, για συζητήσεις που σχετίζονται με το γάμο σου και για να επισημοποιήσεις την σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τον Ερμή να περνά στον 6ο ηλιακό σου οίκο, από το ζώδιο του Σκορπιού, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την υγεία σου, βελτιώνοντας αρχικά την διατροφή σου. Θα γίνεις τελειομανής και θα δίνεις περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες που άλλες εποχές θα αδιαφορούσες. Στον εργασιακό σου χώρο θα φορτωθείς με περισσότερες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να έχεις νευρικότητα και επιπρόσθετο άγχος. Αν εκκρεμούν γραφειοκρατικές υποθέσεις είναι η κατάλληλη εποχή για να τις διευθετήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και αισιόδοξη περίοδος ξεκινά με τον Ερμή να περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αφού θα σου φέρει αρκετές θετικές σκέψεις. Θα εκφράζεις τις επιθυμίες σου, τις σκέψεις και ιδέες σου και θα επιδιώκεις να φλερτάρεις αφήνοντας έξυπνα υπονοούμενα και ατάκες. Γενικότερα θα δώσεις βαρύτητα στην διασκέδαση και ψυχαγωγία σου και θα νιώθεις αρκετά καλά όταν θα βρίσκεσαι παρέα με παιδιά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα γίνουν συζητήσεις που αφορούν μια εγκυμοσύνη και τα παιδιά γενικότερα.

ΛΕΩΝ ♌

Με τον Ερμή να περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο, νιώθεις την ανάγκη να επεξεργαστείς σκέψεις και συναισθήματα, με αποτέλεσμα να κλειστείς στο καβούκι σου. Όλα θα τα φιλτράρεις μέσα από το συναίσθημα και θα γίνεις αρκετά συναισθηματικός/η και υποκειμενικός/η. Θα έχεις νοσταλγικές διαθέσεις, θα θελήσεις να μάθεις πράγματα για την οικογένεια και τις ρίζες σου και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εργαστείς μέσα από το σπίτι ή να σκεφτείς να αποκτήσεις την δική σου επιχείρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τον Ερμή να περνά στον Σκορπιό στον 3ο ηλιακό σου οίκο, θα σου είναι περισσότερο εύκολο να τακτοποιείς τα τρέχοντα θέματα της ημέρας και της καθημερινότητάς σου. Θα συλλέγεις πληροφορίες, θα είσαι επικοινωνιακός/η και καθετί που θα μαθαίνεις, θα το αναλύεις χωρίς ωστόσο να μπορείς να είσαι αντικειμενικός/η τις περισσότερες φορές. Απόφυγε να μπλεχτείς σε άσκοπα λόγια και κουτσομπολιά. Ιδανική εποχή για συζητήσεις με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ξεκινά μια περίοδος, με τον Ερμή στον Σκορπιό στον 2ο ηλιακό σου οίκο, που θα εστιάσεις στον οικονομικό τομέα, ψάχνοντας να βρεις λύσεις, στα τρέχοντα έξοδα και πως να αυξήσεις τα έσοδα σου. Θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου και ο ιδανικός άνθρωπος για οικονομικές διαπραγματεύσεις, αφού τα παζάρια θα δίνουν και θα παίρνουν. Γενικότερα, είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου και στον 1ο ηλιακό σου οίκο, οι συναντήσεις, η επικοινωνία, η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, θα είναι το μεγάλο σου ατού αυτή την εποχή. Κάποιες στιγμές μπορεί να φανείς επιπόλαιος/α, καθώς και νευρικός/η, αφού διαρκώς θα βρίσκεται σε νοητική και σωματική κίνηση. Ένα άλλο στοιχείο που θα παρατηρήσεις, είναι πως θα προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/η. Αυξημένες μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν και εξωστρεφής από φύση, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δεν θα έχεις την διάθεση να εκφράσεις συναισθήματα, σκέψεις και αντιλήψεις. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κρύψεις τα σχέδιά σου, από φόβο και ανασφάλεια και καχυποψία, μην τυχόν και γυρίσουν μπούμερανγκ τα λόγια σου. Δυσάρεστες σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα θα σε κρατούν πίσω, γι' αυτό απόφυγε να παρασύρεσαι από την φαντασία σου, εκτός και αν αποφασίσεις να γράψεις μυθιστόρημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τον Ερμή να περνά στον Σκορπιό στον 11ο ηλιακό σου οίκο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προβάλλεις ιδέες και σχέδια για το μέλλον, ζητώντας τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την δυνατότητα να σε στηρίξουν. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου, θα δημιουργήσεις νέες γνωριμίες και γενικότερα θα διευρύνεις τον πνευματικό σου κύκλο. Μπορεί να ενδιαφερθείς για τα κοινά, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να δηλώσεις συμμετοχή σε μια συλλογική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έντονη δραστηριοποίηση προβλέπεται να έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο, με τον Ερμή να περνά στον 10ο ηλιακό σου οίκο από το ζώδιο του Σκορπιού. Θα έχεις αρκετά καλές ιδέες και προτάσεις και θα θελήσεις να τις προβάλλεις, προκειμένου να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, ενώ το σημαντικό είναι πως θα σου δοθεί το βήμα από τον/η εργοδότη σου που θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Αν είσαι άνεργος/η, φρόντισε να μοιράσεις το βιογραφικό σου και να επιδιώξεις να πας σε συνεντεύξεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Είσαι από τους λίγους εκπροσώπους του ζωδιακού που καταφέρνει με τον Ερμή στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, να κάνεις θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Θα διψάς για γνώσεις και πληροφορίες, τις οποίες θα επεξεργάζεσαι και θα αναλύεις προσεκτικά και φιλοσοφικά. Θα επιδιώκεις την παρέα ανθρώπων που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι ή να ασχοληθείς με νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved