Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη: Η ευτυχία κρύβεται στο άγνωστο!

Στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη αφήνει πίσω της το πάθος και είναι έτοιμη για κάθε χαριτωμένο λάθος, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου που θα βολτάρει στον Τοξότη!

Θανάσης Ματσώτας
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη: Η ευτυχία κρύβεται στο άγνωστο!

Αν είσαι Κριός, Λέων, Ζυγός ή Υδροχόος, θα αισθανθείς τη γλυκιά αύρα της περιπέτειας και θα αφήσεις να σε διαπεράσει η διάθεση για ελευθερία, με την Αφροδίτη στον Τοξότη.

Αν είσαι Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος ή Ιχθύες, τότε όχι μόνο είσαι πρώτος στη λίστα επιρροής της, αλλά έχεις και πολλούς παραπάνω λόγους για να προσμένεις με λαχτάρα αυτό το Αφροδίσιο άγγιγμα!

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι; Για σένα η επιρροή του Κρόνου από τους Ιχθύς που σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Αλλά και για όλους τους άλλους, η ταυτόχρονη επιρροή του Ήλιου που σύντομα μπαίνει στον Σκορπιό, του Ερμή επίσης εκεί και κυρίως του Άρη από τον Καρκίνο.

Ο συνδυασμός είναι κάπως εσωστρεφής -για να το πω κομψά- και ιδιαίτερα ο τελευταίος διαταράσσει απότομα την ψυχολογία και τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οπότε η άφιξη της Αφροδίτης στον Τοξότη, της δίνει τον ρόλο της από μηχανής Θεάς που σου παρέχει μια δυνατότητα να ξεφύγεις και μπορεί να σε παρασύρει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

  • Εκεί λοιπόν που βολτάρει αμέριμνη για αρκετές μέρες, την 28η Οκτωβρίου λέει ένα τεράστιο «ΌΧΙ» στον Κρόνο που πάει ύπουλα να την περιτετραγωνίσει (πώς λέμε να την περικυκλώσει) και να της κόψει τον αέρα. Εννοείται πως δεν μασάει, δείχνοντας και στους δυο σας την έξοδο. Σ’ αυτόν προς τα αποδυτήρια και σ’ εσένα προς κάποιο μονοπάτι διαφυγής όταν παραζοριστείς. Πάντως αν δεν τον αγνοήσεις τον παππού, ίσως σκεφτείς πως μπορεί να είσαι λαοφιλής και λαοπρόβλητος αλλά κάποιοι από όλη τη λαοθάλασσα που συναναστρέφεσαι, μπορεί να έχουν ιδιαίτερη αξία για σένα. Οπότε συγκεντρώσου και μην ξοδεύεσαι «μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις και ομιλίες,… στην καθημερινή ανοησία » που θα σου έλεγε και ο Καβάφης αλλά και ο Ερμής από τον Σκορπιό.
  • Έρχεται βέβαια η 3η του Νοέμβρη όπου αυτή η Αφροδίτη θα έχει την ευκαιρία να ξεσαλώσει μαζί σου! Η αντίθεση με τον Δία, το τρίγωνο με τον Χείρωνα αλλά και ο Ουρανός απέναντι από την Αστρική της εκδοχή, σε ξεσηκώνουν με άγριες διαθέσεις να τα ζήσεις όλα τώρα και μέχρι το τέρμα! Ο Χείρωνας σου βάζει ένα σημείο αναφοράς που μπορεί να σε συγκροτήσει αλλά όχι να σε συγκρατήσει. Όλα γίνονται ξαφνικά σε ερωτικά και οικονομικά αλλά η άγνοια κινδύνου συνοδεύεται από μια αθωότητα που τελικά όχι μόνο σε σώζει από τις κακοτοπιές αλλά στο τέλος, έχεις περάσει και καλά!
  • Λίγο πριν η Αφροδίτη μπει στον Αιγόκερω και αρχίσεις να παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, μπαίνει στο παιχνίδι ο Ποσειδώνας με τετράγωνο στις 9 Νοεμβρίου για να σε εξιλεώσει από πριν, από την βαριά αμαρτία της σοβαροφάνειας! Δεν ξέρεις τι θέλεις και μάλλον δεν σε νοιάζει να μάθεις. Προχωράς με οδηγό μια παιδική περιέργεια και μια παιδική αφέλεια που σε κάνουν τρωτό στις συγκινήσεις αλλά άτρωτο σε ό,τι σκληραίνει την καρδιά σου. Έχεις πίστη και ξέρεις πως η ευτυχία μπορεί να ανακαλυφθεί στο άγνωστο!
    *Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved