Αφροδίτη στο Τοξότη 17/10/24 έως 11/11/24: Πώς θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια

Βλέπει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό κάθε ερωτική σχέση που συνάπτει, αφού την φέρνει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην χαρά και την διασκέδαση.

Η Αφροδίτη, η Θεά του έρωτα, στις 17 Οκτωβρίου άφησε τα σκοτεινά μονοπάτια του Σκορπιού για να περάσει στο φως και στο ζώδιο της ελευθερίας και της περιπέτειας, τον Τοξότη. Θα παραμείνει εκεί έως τις 11 Νοεμβρίου και θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς/Λέοντες/Τοξότες και του αέρα, Δίδυμους/Ζυγούς/Υδροχόους. Σε αυτό το ζώδιο την κουράζουν οι περιορισμοί, είναι ανοιχτή σε όλους/ες και όταν ερωτεύεται, είναι εκδηλωτική, εξωστρεφής και ενθουσιώδης. Αγαπά την περιπέτεια, την ανεξαρτησία και βλέπει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό κάθε ερωτική σχέση που συνάπτει, αφού την φέρνει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην χαρά και την διασκέδαση.

Κατά την παραμονή της στο ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει τις εξής όψεις:

  • Στις 28 Οκτωβρίου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, για να περιοριστεί η ανεμελιά και η ελευθερία εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων. Η αναμόχλευση του παρελθόντος θα φέρει «επιστροφές/καταστροφές» και άλυτα προβλήματα, που ούτε στην συγκεκριμένη φάση θα μπορέσουν να λυθούν. Πριν πάρεις την απόφαση να «επιστρέψεις με την ουρά στα σκέλια», φρόντισε να είσαι σίγουρος/η ότι αντέχεις έναν γύρο ξανά από την αρχή.
  • Στις 3 Νοεμβρίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο των Διδύμων, για να φέρει ευχάριστες διαθέσεις αλλά και επιπόλαιες συμπεριφορές και επιλογές συντρόφων, που εύκολα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε εκφράσει τα ειλικρινή και αγνά συναισθήματά του. Περιόρισε τις σπατάλες και τα κουβαρνταλίκια για να μην μείνεις με άδειες τσέπες.
  • Στις 9 Νοεμβρίου θα σχηματιστεί το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα. «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», απλώς εσύ θα είσαι ανυποψίαστος/η και καλοπροαίρετος/η για να το αντιληφθείς. Θα έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, ή απλά θα θυματοποιείσαι για να έχεις άλλοθι για την αδράνεια που θα σε διακρίνει. Σε μια άλλη εκδοχή το άλλοθι μπορεί να το χρειαστείς, για τυχόν πονηρά τεχνάσματα που θα χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να παραμείνουν στο πλευρό σου κάποιοι άνθρωποι, φροντίζοντας να τους καλλιεργήσεις τύψεις και ενοχές.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο αναλυτικά η Αφροδίτη στον Τοξότη:

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Αφροδίτη να περνά στο 9ο ηλιακό σου σπίτι, θα θελήσεις να δικαιωθείς μέσα από την μελέτη και την γνώση που θα σου ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Έτσι δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα/σεμινάρια και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων. Στον αισθηματικό τομέα θα σε ελκύουν άνθρωποι εξίσου πνευματώδεις, μορφωμένοι που δεν έχουν κανενός είδους προκατάληψη στο μυαλό τους και που δεν αποκλείεται να σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Αφροδίτη να περνά στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, θα θελήσεις να επιβεβαιωθείς μέσω του σεξ, με την λίμπιντό σου να ανεβαίνει και σταδιακά να έχει περισσότερες απαιτήσεις, σφοδρές επιθυμίες, ζήλιες, εμμονές και πάθη που θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς. Οτιδήποτε απαγορευμένο θα σε εξιτάρει.Θα υπάρξει εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα και από χρήματα τρίτων, του/ης συντρόφου, συνεργατών κτλ. θα ευνοηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Αφροδίτη να περνά στο 7ο ηλιακό σου σπίτι, θα βελτιωθούν οι σχέσεις σου και θα διευρυνθεί ο κοινωνικός σου κύκλος. Θα αφήνεις καλές εντυπώσεις, θα είσαι υποχωρητικός/ης και θα προσπαθείς να διατηρείς αρμονικό κλίμα χωρίς εντάσεις και καβγάδες. Το γεγονός να προκύψει μια νέα αισθηματική σχέση είναι πολύ πιθανό, ενώ είναι καλή περίοδος για να επισημοποιήσεις την υπάρχουσα σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Αφροδίτη να περνά στο 6ο σου ηλιακό σου σπίτι, θελήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου μέσα από έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα είναι αρκετά βελτιωμένες, θα επικρατεί ηρεμία και αρμονία στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με επιδιορθώσεις και βλάβες προκειμένου να βελτιωθεί ο χώρος που κινείσαι καθημερινά.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Αφροδίτη να περνά στο 5ο ηλιακό σου σπίτι, θα έχεις αυξημένη διάθεση για ψυχαγωγία, χόμπι, διασκέδαση και έρωτες. Από τις πιο χαρούμενες περιόδους, αφού θα μπορέσεις να αποκομίσεις εμπειρίες και να γευτείς τις χαρές της ζωής. Περιπέτειες, δημιουργικότητα και ιδανική περίοδος για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να ερωτευτείς. Εύνοια θα έχεις και τυχερά γενικότερα και αν έχεις παιδιά, θα ασχοληθείς μαζί τους περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Αφροδίτη να περνά στο 4ο ηλιακό σου σπίτι, θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς οικονομικά από την οικογένεια σου. Θα γίνεις αρκετά σπιτόγατος/α, θα ασχολείσαι με το σπίτι και θα απολαμβάνεις την ηρεμία και την ισορροπία που θα σου χαρίσουν οι οικογενειακές στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις το σπίτι σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Αφροδίτη να περνά στο 3ο ηλιακό σου σπίτι, θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου, οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές και δοσοληψίες. Θα αυξηθεί ο κύκλος των γνωριμιών σου και θα επιθυμείς να επικοινωνείς τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Οι σχέσεις σου με τους συγγενείς θα βελτιωθεί αισθητά και θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η, προσαρμοστικός/η και πολύ καλός/α στις δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Αφροδίτη να περνά στο 2ο ηλιακό σου σπίτι, θα παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες και θα πετύχεις σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, θα έχεις ροπή στις σπατάλες και την καλοπέραση. Θα προτιμάς ακριβότερα μαγαζιά, θα απολαμβάνεις το καλό φαγητό και θα το ρίξεις σε αγορές και ψώνια, προκειμένου να νιώσεις συναισθηματικά και υλικά ασφαλής.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Αφροδίτη να περνά στο 1ο ηλιακό σου σπίτι, την επόμενη περίοδο θα λάμψεις δια της παρουσίας σου. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η, ευχάριστος/η, συγκαταβατικός/ή και θα ασχολείσαι αρκετά με την εμφάνισή σου, τον καλλωπισμό σου, ενώ γενικότερα θα φροντίσεις να έχεις καλή συμπεριφορά. Θα αγαπιέσαι εύκολα, θα έχεις πολλά φλερτ και θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός/η για το άλλο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Αφροδίτη να περνά στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, θα έχεις ροπή στις διπλές και παράνομες αισθηματικές σχέσεις. Γενικότερα, θα θελήσεις να δείξεις αγάπη στους συνανθρώπους σου, βγάζοντας την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου. Τα συναισθήματα σου θα είναι περισσότερο αισιόδοξα και θα προσπαθήσεις να βάλεις τέλος σε δολοπλοκίες και ίντριγκες που γίνονται εις βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Αφροδίτη να περνά στο 11ο ηλιακό σου σπίτι, θα εστιάσεις στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και θα προσπαθήσεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Θα αφυπνιστούν τα αλτρουιστικά σου συναισθήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις εθελοντής σε κάποια ομάδα. Στον αισθηματικό τομέα θα προσελκύεις εύκολα το αντίθετο φύλο μέσα από την φιλική διάθεση που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την Αφροδίτη να περνά στο 10ο ηλιακό σου σπίτι, θα προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα εκφράσεις και θα προβάλλεις τις ικανότητές σου και με τις κατάλληλες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις θα μπορέσεις να ανέβεις ψηλά και να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση για τον εαυτό σου. Ακόμη, θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κοινωνικά γεγονότα και θα αυξήσεις την δημοτικότητά σου.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved