Ιούνιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Ιούνιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Ιούνιος του 2024 ξεκινά σχετικά καλά για σένα που είσαι Παρθένος του α' δεκαημέρου, καθώς με τον Δία από τις 26/5 και τον Ερμή στον 10ο από τις 3/6 μια χαρά θα περάσεις, με τις προτάσεις σου και τις ιδέες σου να βρίσκουν απήχηση και μάλιστα, στις 4, έχεις και τη συμπραξή τους με τη σύνοδό τους, οπότε δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου. Το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο είναι θετικό και έτσι θα μείνει όλον τον Ιούνιο, πρόσεξε όμως τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις που μπορεί να σου δοθούν γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην τηρηθούν, οπότε φρόντισε ώστε να λάβεις δεσμεύσεις. Από την άλλη, μια νέα θέση ή ένα αξίωμα θα σου προταθεί ή απλά η... φήμη σου θα ανέβει επίπεδο.

Θετικές προοπτικές εμφανίζονται και για σένα που είσαι Ζυγός, καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και μετά ο Ήλιος από τις 17 και μετά του Ιουνίου συγκεντρώνονται στον 10ο οίκο σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου και "αγαπησιάρικες" σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους σου. Σαν να είσαι σε "οικογένεια" θα νιώθεις και αν έχεις παράπονα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλεις από μέσα σου, αφού θα σε ακούσουν με προσοχή. Όμορφο θα είναι το κλίμα στη δουλειά σου και για σένα που είσαι Υδροχόος του α' δεκαημέρου. Ίσως μάλιστα έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου, εκτός από τα τυχερά που μπορεί να προκύψουν, από επιπλέον απολαβές, bonus και δώρα.

  • Δυσκολίες με τα επαγγελματικά σου θα έχεις, αν είσαι Λέοντας, με την άφιξη του Άρη στον Ταύρο και 10ο οίκο του, από τις 9 του μήνα, που μόνο ευχάριστες εξελίξεις δε φέρνει. Αρκετή η ξεροκεφαλιά και το πείσμα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις, ενδεχομένως και να "βγουν μαχαίρια", να εμφανιστούν ανταγωνιστές, "σφετεριστές" ή αντίπαλοι, οπότε θα κληθείς να δώσεις μάχη για την τελική επικράτηση και να τα βάλεις με όλους και όλα, προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου και να διατηρήσεις τη θέση σου, αλλιώς θα τα βιώσεις με επιθετικές συμπεριφορές εναντίον σου, έντονες διαφωνίες και τσακωμούς.
  • Άλλα δύο ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με προβλήματα. Οι Δίδυμοι του β' και γ' δεκαημέρου, λόγω των αλλεπάλληλων δυσαρμονικών όψεων του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό τους με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που φέρνουν αρκετό άγχος, πιέσεις, απαιτήσεις, αλλά και εξαπατήσεις ή αυταπάτες. Οι Τοξότες από τις 9, θα έχουν εντάσεις και καβγάδες στη δουλειά τους και δεν αποκλείεται να χαλάσουν ή να διακοπεί μια συνεργασία τους, είτε λόγω ανωτέρας βίας και αντικειμενικών δυσκολιών είτε γιατί θα καταλάβουν ότι τους έχουν πουλήσει "παπά" ή θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσμα από αυτά που τους είχαν υποσχεθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved