Καλοκαίρι 2024: Αυτά τα ζώδια θα βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς

Η απόφαση θα είναι είτε δική τους είτε της άλλης πλευράς

Έμμα Ριζοπούλου
Καλοκαίρι 2024: Αυτά τα ζώδια θα βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς

Αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι οι προβλέψεις για την σχέση σου είναι αρκετά δυσοίωνες. Από τη μια οΆρης στον Ταύρο μέχρι τις 21 Ιουλίου, από την άλλη ο Άρης στους Διδύμους έως τις 5 Σεπτεμβρίου και οι αρνητικές του όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς μόνο εύκολα δεν τα κάνουν τα πράγματα και το πιο πιθανό είναι να επέλθει οριστική ρήξη και χωρισμός. Βέβαια ένας χωρισμός δεν είναι πάντα κακός και αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι. Μπορεί να είναι μια ανάσα, αν η κατάσταση δεν διορθώνεται και να σε σπρώξει στο να αναζητήσεις την πραγματική αγάπη.

Όπως και να έχει, αυτά τα ζώδια συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να χωρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 21 Ιουλίου και ήδη την ενέργειά του έχεις αρχίσει να την νιώθεις. Το ίδιο και η… σχέση σου. Ο Άρης φέρνει νεύρα, ένταση και θυμό και ένα απλό καβγαδάκι μπορεί να το μετατρέψει σε ολόκληρη μάχη. Η σύνοδός του με τον Ουρανό, γύρω στις 15, τον πλανήτη της ανατροπής και των αλλαγών, θα φουντώσει την ανάγκη σου για... απελευθέρωση από τον ζυγό, οπότε αν καταπιέζεσαι ή έτσι νιώθεις, μπορεί να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις και να τελειώσεις μπαμ-μπαμ μια σχέση που δεν είχε μέλλον και σου προκαλούσε μόνο προβλήματα. Οι όψεις του επερχόμενου Άρη στους Διδύμους και της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, περισσότερο σε ατυχή περιστατικά παραπέμπουν, παρά σε ένα ερωτικό και ξένοιαστο καλοκαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Κρόνου και του Ποσειδώνα, σε αντίθεση με τον Ήλιο σου, αλλά και η κινητοποίησή τους από τον Άρη στους Διδύμους, δεν εγγυόνται ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα και οι εντάσεις, πολλά και τα θέματα, ενδεχομένως επαγγελματικά που θα παρουσιαστούν κι επειδή ήδη δοκιμάζεται η υπομονή σου, το πιο πιθανό είναι να... κλατάρεις. Κι αν εσύ θέλεις να το πολεμήσεις και να προσπαθήσεις περισσότερο, δεν ισχύει το ίδιο για το ταίρι σου, που κάτω από το βάρος των επιπλέον ευθυνών, υποχρεώσεων ή δοκιμασιών θα επηρεαστεί και ψυχολογικά και ενδεχομένως να πάρει την απόφαση να το τερματίσετε. Από τον 15Αύγουστο και μετά θα αρχίσουν τα όργανα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Άρη στον έβδομο οίκο, ηρεμία δεν βρήκε κανείς. Και προφανώς το έχεις καταλάβει αυτό έμπρακτα από την στιγμή που ο πλανήτης μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου. Ένταση, θυμός, καβγάδες, αναστάτωση, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα και η σχέση σου μόνο ηρεμία δεν έχει. Όλα αυτά να ξέρεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν ή εσένα ή το ταίρι σου στο να πείτε το οριστικό τέλος. Στον έβδομο οίκο σου μην ξεχνάς πως έχεις και τον Ουρανό που μόνο ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές φέρνει και κατά πάσα πιθανότητα θα σε κάνει από δεσμευμένο/η… single. Πιέσεις θα δεχτείς και από τις αρνητικές όψεις του Άρη στους Διδύμους και της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που επηρεάζουν άμεσα τα ερωτικά σου, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και πιθανότατα να μπεις και να παραμείνεις στο club των χωρισμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ παίρνεις μια παράταση μέχρι τις 21 Ιουλίου, για να χαρείς, όσο καλοκαίρι έχει απομείνει, γιατί από εκεί και πέρα τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Πάνω που θα πάρεις φόρα, θα σου κοπεί, με τις όψεις του Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που συνεχίζει να είναι στον 2ο οίκο σου. Ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεσαι και από ένα ανάστατο οικογενειακό περιβάλλον και θέματα που θα συμβούν στο σπίτι σου που θα σε ξενερώσουν κι όσο πιο γρήγορα θέλεις να τα ξεχάσεις, να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι τίποτα, τόσο πιο επηρεπής θα είσαι στα λάθη και στο τέλος θα την πατήσεις. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, θα είσαι εσύ που δε θα αντέξεις επιπλέον δεσμεύσεις και αφοσίωση και θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, παρά η άλλη πλευρά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved