Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιούλιο

Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιούλιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Ιούλιο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρά θα περάσεις τον Ιούλιο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, αφού Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος θα σε συντροφεύουν κι οι ευνοϊκές τους όψεις θα σου παρέχουν όμορφες, ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές. Άφθονο θα είναι το συναίσθημα που θα πάρεις και θα δώσεις, οι σχέσεις σου θα είναι στα καλύτερά τους, θα κερδίζεις τις καρδιές και ενδεχομένως να κάνεις και νέες φιλίες, παρέες ή συνεργασίες, ενώ από τις 11 και μετά με Αφροδίτη και Ερμή στον 2ο οίκο σου να αναμένεις και ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες, αν ανήκεις στο α' και κυρίως στο β' δεκαήμερο. Η ψυχολογία σου σίγουρα θα είναι ανεβασμένη και αν τύχει να πάρεις την άδειά σου μέσα στον μήνα, να ξέρεις ότι θα ξεκουραστείς και θα καλοπεράσεις.

ΛΕΩΝ

Πώς να μην είσαι στα πάνω σου εσύ του α' και β' δεκαημέρου, με τον Ερμή και Αφροδίτη πάνω σου κι αργότερα τον Ήλιο; Δεν είναι μόνο ότι θα τραβήξεις το ενδιαφέρον και θα είσαι δημοφιλέστατος, θα έχεις και τα τυχερά σου, θα ανοίξεις τον κύκλο σου, θα κάνεις αρκετές καινούργιες γνωριμίες και επαφές, ενδεχομένως και να υπάρξει και ερωτική χροιά σε κάποια από αυτές, αφού θα ελκύεις. Και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν, θα τα πας καλά και στα εργασιακά σου κι από υγεία θα σκίζεις. Μετά τις 21, θα σε χάσει το... σπίτι σου, καθώς θα είσαι όλο ξενύχτι και διασκέδαση.

ΑΙΚΟΚΕΡΩΣ

Όλα θα πάνε καλά και σε εσένα, σε γενικές γραμμές, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, αφού όπως όλα δείχνουν, μετά τα αισθηματικά, θα αρχίσουν να στρώνουν και τα οικονομικά σου. Στη δουλειά και την υγεία σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι τουλάχιστον μέχρι τις 21 του μήνα, ενώ και από θέμα διάθεσης θα είσαι στα πάνω σου. Επιπλέον, θα κάψεις καρδιές και ένα hot ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό να σκάσει ξαφνικά, αν φυσικά σου αρέσει, αυτό το άτομο που θα σε προσεγγίσει. Αν έχεις κανονίσει να πάρεις άδεια, μέσα στον Ιούλιο, ακόμα καλύτερα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved